Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Marea Britanie. Ucigaşul Mihaelei Runceanu, din nou în faţa judecătorilor
WhatsApp
„Exilat” în Marea Britanie, ucigaşul Mihaelei Runceanu a fost chemat, din nou, în faţa judecătorilor, fiind acuzat că ar fi tras ţeapă unei firme.

Daniel Cosmin Ștefănescu a fost citat de magistraţi într-un dosar de executare silită, el fiind acuzat că ar fi tras în piept o firmă care oferă împrumuturi rapide, potrivit Spynews.ro.

Imediat după ce ar fi încasat banii, Ştefănescu ar fi plecat din ţară, iar ratele ar fi rămas neplătite, aşa că societatea a încercat să recupereze datoria.

Însă, întrucât cererea a fost introdusă tardiv, judecătorii au respins-o, iar Ştefănescu a scăpat de procesul din ţara natală.

 

Daniel Cosmin Ștefănescu a fost găsit vinovat pentru crimă

 

Pe 1 noiembrie 1989, o veste îngrozitoare șoca opinia publică: Mihaela Runceanu a fost ucisă. În vârstă de 21 de ani la vremea aceea, Daniel Cosmin Ștefănescu a fost găsit vinovat pentru crimă şi condamnat la 25 de ani de închisoare, dar eliberat după 17.

La 30 de ani de la producerea crimei, Daniel Cosmin Ștefănescu este plecat din ţară şi există zvonuri că şi-ar fi refăcut viaţa în Marea Britanie.

„Mi-e bine. Am plecat în Anglia. Lucrez la un depozit, în apropiere de Londra. Nu vreau să mai ştiu nimic despre România. Orice este posibil dacă vrei cu adevărat. Motivaţia o găsim în noi dacă o căutăm adânc”, spunea Ștefănescu, în urmă cu câţiva ani.

Individul a susţinut tot timpul că nu el a ucis-o pe Mihaela Runceanu.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel