Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Marea Britanie. Trei ROMÂNI, condamnați. Ce le făceau bătrânilor
WhatsApp
Trei români au fost condamnați în total la 7 ani de închisoare, după ce au fost acuzați de mai multe furturi comise pe teritoriul Marii Britanii, în perioada iulie – noiembrie 2018, țintele lor fiind în principal bătrâni și persoane vulnerabile.

Marius Mureșan (40 de ani), Răzvan Doroșin (33 de ani) și Carmen Ferarru (47 de ani) au plecat din România în Marea Britanie cu singurul scop de a comite aceste infracțiuni, anunță Poliția din Hertfordshire.

Potrivit herts.police.uk, Marius Mureșan a executat o condamnare de opt ani de închisoare, în România, pentru crimă.

Cei trei vizau doar bătrâni și persoane vulnerabile. Cea mai în vârstă victimă avea 98 de ani, de la care cei trei au furat un card bancar, pe care l-au folosit pentru a achiziționa bunuri în valoare de mii de lire sterline.

Citește și Marea Britanie. Imagini CUTREMURĂTOARE cu ROMÂNUL ținut SCLAV într-un beci și hrănit doar cu BISCUIȚI (VIDEO)

„Cei trei au venit în UK cu singurul scop să comită aceste infracțiuni. Au lucrat împreună pentru a jefui persoane bătrâne și vulnerabile, pe care le vedeau ca pe ținte ușoare. Victimele aveau în jur de 80 de ani, iar una dintre ele era chiar parțial oarbă”, a declarat detectivul Constable Simon Smith.

Potrivit unei sentinței dictate săptămâna trecută, Mureșan a fost condamnat la doi ani și opt luni de închisoare, iar Doroșin și Feraru la câte doi ani și trei luni.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel