Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Marea Britanie. Menajeră româncă, acuzată că a „curățat” camera unui oaspete de 200.000 euro: Sabrina a plâns în hohote când a recunoscut fapta
WhatsApp
O menajeră româncă, în vârstă de 23 de ani, este judecată sub acuzația că ar fi furat bijuterii în valoare de aproximativ 200.000 din camera unui oaspete bogat hotelului Hilton de pe Park Lane, Londra din Mare Britanie.
Marea Britanie. Menajeră româncă, acuzată că a „curățat” camera unui oaspete de 200.000 euro: Sabrina a plâns în hohote când a recunoscut fapta

Sabrina R. a plâns în hohote când a recunoscut în instanță că a furat de la un oaspete bogat al hotelului în timp ce lucra ca menajeră la Hilton din Londra, Marea Britanie. Menajera româncă ar fi furat bijuterii în valoare de aproape 200.000 de lire sterline din camera lui. Sabrina Rova, în vârstă de 23 de ani, lucra la hotelul Hilton de cinci stele din Park Lane, Londra, când și-a trecut și ea un card de credit pe 7 iulie.

Conform rechizitoriului, românca a folosit și cardul bărbatului pentru a cumpăra bunuri de la magazinul Footlocker din apropiere de pe Oxford Street. 

Procurorul Alex Matthews a declarat instanței că Sabrina face parte dintr-un „grup de crimă organizată” care a furat bijuterii în valoare de 187.000 de lire sterline de la un oaspete. Procurorul a spus instanței că punctul de plecare pentru orice pedeapsă cu închisoarea ar trebui să fie de cel puțin trei ani.

Harta roșie a țărilor europene, în pericol să fie înghițite de mare în acest secol. Zeci de orașe riscă să dispară până în 2100 - FOTO

 

Judecător: „Încearcă să te calmezi”

 

Românca s-a prezentat în instanță prin intermediul unei legături video și a plâns și a spus „îmi pare rău” după ce a recunoscut furtul și frauda.

Judecătorul Nicholas Rimmer i-a cerut româncei să încerce să se calmeze. „Știu că ești supărată. Nu vei fi condamnată astăzi, așa că o să-ți cer să încerci să te calmezi și să asculți ce se întâmplă. Criminalitatea presupune că, în timp ce lucrați ca angajat de încredere pentru hotelul Hilton, ați profitat să obțineți bijuterii în valoare de 187.000 de lire sterline din dormitorul unui oaspete. Există o perspectivă reală că veți primi o pedeapsă privată de libertate”, a spus judecătorul.

Conform presei britanice, românca era în genunchi în timp ce plângea și ținea în mână o mătanie.

Românca a fost arestată preventiv înainte de pronunțarea sentinței pe 27 ianuarie.

„Străzile sunt mai murdare decât România”. Român din Anglia, revoltat pe autoritățile locale: „Plătesc taxa de salubritate, dar ei nu colectează”

 

------------------------------------

Dragi cititori, pagina de Facebook a site-ului ȘtiriDiaspora întâmpină probleme din cauza unor restricții abuzive care ne limitează impactul, iar astfel nu mai putem ajunge la dumneavoastră. Dacă doriți să fiți în continuare la curent cu cele mai importante știri și evenimente din Diaspora, vă rugăm să urmăriți și noua pagină a site-ului nostru:  

https://www.facebook.com/stiridiasporaexclusiv               

Vă mulțumim ca sunteți alături de noi,

Echipa ȘtiriDiaspora

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel