Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Marea Britanie. Inundaţii în Londra după ploile torenţiale: "Este apă peste tot!" - VIDEO
WhatsApp
Ploile torenţiale însoţite de vânt care s-au abătut peste sud-estul Angliei au provocat duminică seară inundaţii până pe străzile Londrei, unde transportul a fost afectat, notează AFP.
captura video

Serviciile de salvare se confruntă cu "inundaţii puternice" peste tot în capitala britanică, a scris pe Twitter în cursul serii primarul Sadiq Khan. Autobuzele, metrourile şi trenurile sunt afectate, a adăugat el, îndemnându-i pe londonezii să îşi verifice itinerariul şi să evite traversarea zonelor inundate pe jos sau cu maşina.

În sudul capitalei britanice, în apropierea staţiei Queenstown Road, poliţia a blocat traficul pe o arteră devenită impracticabilă, şoseaua fiind inundată, în special sub podurile feroviare, potrivit unei corespondente a agenţiei France Presse.

Inundaţia a blocat în mijlocul străzii mai multe autobuze roşii cu etaj, unul dintre şoferi povestind AFP că apa a ajuns la podeaua vehiculului sau. "Este apă peste tot!", a raportat bărbatul care s-a prezentat doar cu prenumele, Eric.

Pompierii din Londra au indicat pe Twitter ca au primit aproximativ 300 de apeluri raportând inundaţii în sud-vestul capitalei.

Serviciul britanic de meteorologie, Met Office, a declanşat o alertă portocalie pentru furtuni la Londra şi zonele învecinate valabilă duminică seara, dar furtuni şi ploi torenţiale sunt aşteptate până luni în sudul ţării.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel