Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Marcel Vela face anunțul: Teste de INTEGRITATE în MAI. Au fost demarate ANCHETE în minister
WhatsApp
Ministrul de Interne, Marcel Vela, a spus, vineri, că, de la preluarea mandatului, au fost făcute mai multe teste de integritate în cadrul instituției pe care o conduce. El a afirmat că au fost demarate mai multe ancheta în cadrul ministerului.

„Este prima dată când Ministerul de Interne ia într-un mod serios această problemă (a infracționalității - n.red.). Actualul guvern a acordat prioritate Ministerului de Interne. Avem dotările de care avea nevoie Poliția Română, de la schimbarea flotei, la dotări de armament. Ieri (joi - n.red.) am primit și bastoanele cu șoc electric”, a spus Vela, prezent pe Aeroportul Internațional Otopeni „Henri Coandă”, unde are loc o operațiune de extrădare a doi suspecți de infracțiuni internaționale.

Ministrul de Interne a mai spus că, la nivelul instituției pe care o coordonează există mai multe anchete și nu va fi acceptată „nicio pată pe MAI”.

„Am mărit capacitatea de a face teste de integritate în Ministerul de Interne și unde sunt disfuncționalități am demarat controale și anchete în interiorul ministerului. Nu vom tolera nicio abatere, niciun act care să fie o pată pe Ministerul de Interne. Suntem cu ochii pe infractori, oriunde s-ar afla, în România, în orice țară, pe orice continent”, a conchis Marcel Vela.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
19 apr 2024, 22:40
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel