Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Mamă româncă și copiii săi, clipe de coșmar în Belgia. Sechestrați în casă, amenințați și bătuți de capul familiei: Faptele îngrozitoare au ieșit la iveală
WhatsApp
Un român, în vârstă de 33 de ani, a fost condamnat la șase ani de închisoare de un judecător din Dendermonde, regiunea Flandra din Belgia. El a fost găsit vinovat de violarea soției sale și neglijența gravă a copilului. Verdictul a fost foarte dur cu el. Bărbatul a leșinat, ceea ce a determinat suspendarea temporară a ședinței.
Mamă româncă și copiii săi, clipe de coșmar în Belgia. Sechestrați în casă, amenințați și bătuți de capul familiei: Faptele îngrozitoare au ieșit la iveală

A.O. locuia de ceva vreme în Aalst, regiunea Flandra din Belgia, și a fost vizitat de familia sa la sfârșitul lunii august. Dar asta s-a transformat într-un coșmar. Întreaga familie a fost terorizată de bărbat. Soția și copiii lui A. O. au fost închiși și nu au avut voie să iasă din casă timp de cel puțin zece zile. Copiii au fost abuzați și la un moment dat chiar amenințați cu un ciocan. Soția lui, în vârstă de 26 de ani, era bătută și violată zilnic.

Unul dintre acele violuri brutale a fost afișat pe ecranul din sala de judecată. În timpul procesului, judecătorul l-a confruntat pe bărbat cu ceea ce a văzut. „Vedem că soția ta a trebuit să facă anumite acte sexuale într-un parc cu un stâlp ruginit”. Potrivit lui O. aceasta a fost cu acordul reciproc și chiar la cererea femeii însăși. „Totuși, imaginile arată că ei nu îi place prea mult acest lucru”, a răspuns judecătorul.

Belgia. Soțul româncei dispărute de mai bine de o lună, eliberat: „Nu sunt probe”. Operațiune majoră în casa în care locuia Lucia: S-a săpat în curtea casei

 

Mama femeii a fost cea care a tras un semnal de alarmă

 

Femeia a fost, de asemenea, forțată să-și satisfacă partenerul. Nici copiii nu au scăpat de tirania tatălui. Când cazul a ieșit la iveală, trupurile lor s-au dovedit a fi pline de răni care erau puternic infectate.

Mama femeii a fost cea care a tras un semnal de alarmă și a anunțat poliția. O intervenție inițială a poliției a adus puțină ușurare. Femeia avea în mod clar un ochi negru, dar, potrivit ei, acesta era de la un accident de circulație. Abia după o a doua intervenție, câteva zile mai târziu, faptele îngrozitoare au ieșit la iveală, iar bărbatul a fost arestat.

2. -imagine fara descriere- (mama-romanca-si-copiii-sai--clipe-de-cosmar-in-belgia--sechestrati-in-casa--amenintati-si-batuti-de-capul-familiei-faptele-ingrozitoare-au-iesit-la-iveala-2.jpg)

Cazul a ajuns în fața instanței penale din Dendermonde unde a fost acuzat de viol și neglijare a copilului. Judecătorul a luat în serios faptele și nu a fost milos cu verdictul său. Acesta l-a condamnat pe bărbat la o pedeapsă efectivă de închisoare de șase ani. Verdictul a fost greu pentru bărbat. Când și-a auzit verdictul, românul și-a pierdut cunoștința și a leșinat. Ședinta a fost suspendata pentru o vreme și la fața locului a sosit o ambulanță. Bărbatul a mai fost examinat la spital după care a fost transferat la închisoare.

„Pantofi, mănuși, o bucată de pizza”. Un român a creat panică printre cetățenii din Belgia: „Nu fura ca să se îmbogățească”

 

------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când apare o știre importantă, puteți intra pe unul din grupurile de dedicate cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

-> https://chat.whatsapp.com/JJePx9Ood2XAgm8wytbimH 

-> https://chat.whatsapp.com/J6n4XX2nQLL0yuoailBGk6 

-> https://chat.whatsapp.com/Jb6xHKTjTdhIGOmUrCk0qy 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp

TOP CELE MAI CITITE STIRI

Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Crossuri parteneri
DCNews.ro
27 Martie 2023, 11:34
DCMedical.ro
27 Martie 2023, 11:32
DCBusiness.ro
27 Martie 2023, 11:28
RadioDCNews.ro
27 Martie 2023, 11:55
Spectacola.ro
27 Martie 2023, 09:02
DCNews.ro
27 Martie 2023, 11:34
DefenseRomania.ro
28 feb 2023, 22:35
DefenseRomania.ro
28 feb 2023, 22:35
DCBusiness.ro
27 Martie 2023, 11:28
DCMedical.ro
27 Martie 2023, 11:32
Spectacola.ro
27 Martie 2023, 09:02
RadioDCNews.ro
27 Martie 2023, 11:55
Astrosens.ro
18 Martie 2023, 07:32
Astrosens.ro
18 Martie 2023, 07:32