Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Mama lui Dan Diaconescu a murit 
WhatsApp
Mama lui Dan Diaconescu a încetat din viață. 
Procurorii cer arestarea lui Dan Diaconescu

Mama lui Dan Diaconescu a murit.

"Dumnezeu s-o odihnească pe frumoasa, cumintea și vrednica - adică minunata noastră mamă - Măru Diaconescu Te iubim, oriunde ai fi, Mamă Mario, Nic și Dan" - a scris Dan Diaconescu, în urmă cu puțin peste o oră, pe pagina personală de Facebook.

"Mama noastră cea de toate zilele s-a dus în lumea de apoi. Ce facem, mamă, fără rădăcină noi?" se mai arată în mesajul scris în dreptul fotografiei care o arată pe mama lui. 

Dan Diaconescu are în continuare interdicție de a profesa în mass-media

Dan Diaconescu continuă să aibă interdicție de a profesa în mass-media, în ciuda eliberării sale din închisoare din noiembrie 2017. Aceasta a fost posibilă din cauza deciziei magistraților Tribunalului Ilfov, care i-au admis cererea de eliberare condiționată, dar totodată, Diaconescu rămâne supus unei pedepse complementare stabilite de Curtea de Apel în 2015, când a fost condamnat la închisoare. Aceasta include interdicția de a desfășura activități în domeniul presei scrise sau audio-video pe o durată de cinci ani după executarea pedepsei principale de cinci ani și șase luni.

Fostul proprietar al OTV, Dan Diaconescu, se pregătește pentru o revenire pe micile ecrane, pentru că se apropie termenul de expirare a interdicției. Diaconescu, care era asociat principal la SC Ocram Televiziune SRL și realizator de programe la OTV în perioada faptei, împreună cu Dorel Petru Pârv, realizator de programe la OTV și administrator la SC Kundalini SRL, precum și cu Ghezea Mitruș, fost jurnalist și director general al publicației „Atac la persoană”, au fost trimiși în judecată în octombrie 2010. Acuzațiile din rechizitoriu susțin că, între mai și septembrie 2009, Dan Diaconescu l-a amenințat în mod repetat pe primarul comunei arădene Zărand, Ion Moț, atât direct, în cadrul emisiunii „Dan Diaconescu Direct” din 21 iulie 2009, cât și indirect prin intermediul lui Dorel Pârv, pentru a-l constrânge să îi ofere suma totală de 200.000 de euro.

Dan Diaconescu s-a ales cu un nou dosar penal

Dan Diaconescu s-a ales cu un nou dosar penal, continuând astfel problemele sale cu justiția. Anul trecut, în august 2023, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța au decis să-l trimită în judecată, acesta fiind cercetat sub control judiciar pentru act sexual cu un minor și folosirea prostituției infantile, două infracțiuni în formă continuată.

Potrivit informațiilor furnizate de Parchet, acuzațiile împotriva lui Dan Diaconescu includ faptele care ar fi avut loc în jurul datei de 19 noiembrie 2020 și de 22 noiembrie 2020. Se precizează că D. C.-D. a întreținut rapoarte sexuale și acte sexuale orale consimțite cu persoana vătămată, T. A., fiind conștient că aceasta avea, la respectivul moment, vârsta de 15 ani și 4 luni. Suma de 300 de lei a fost oferită de Diaconescu în schimbul acestor acte, care ar fi avut loc într-o cameră de hotel situată în municipiul București. Această situație adaugă o nouă filă în istoria juridică tumultoasă a fostului politician și proprietar de televiziune.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel