Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Mai mulți cumpărători furioși i-au dat o lecție unui șofer, după ce și-a parcat Jaguar-ul pe două locuri întregi
WhatsApp
Ce lecție amuzantă a primit un șofer iresponsabil care și-a parcat mașina scumpă fără să respecte regulile.
Mai mulți cumpărători furioși i-au dat o lecție unui șofer, după ce și-a parcat Jaguar-ul pe două locuri întregi / Foto: Unsplash

Mai mulți cumpărători furioși s-au răzbunat pe un șofer nepăsător, care și-a parcat mașina scumpă, un Jaguar, pe două locuri de parcare dintr-un centru comercial aglomerat. 

Un observator a surprins imagini cu Jaguar-ul negru care se afla lăsat neglijent pe două locuri de parcare la mall-ul Belconnen Westfield din Canberra, capitala Australiei, duminică dimineața. 

 

Care a fost pedeapsa pe care a primit-o șoferul

 

Oamenii care treceau pe lângă mașină lăsau sau distribuiau imagini cu un număr tot mai mare de cărucioare folosite lăsate în jurul mașinii pentru a o bloca. În doar 30 de minute, mașina era deja complet înconjurată de cărucioare. 

'Îmi place cât de meschini pot fi canberranii', a scris o femeie pe internet, la o poză cu cele întâmplate.

În decurs de 30 de minute, până la cinci cărucioare au fost înlănțuite în spatele Jaguar-ului, iar pedeapsa celorlalți cumpărători din acel mall devenise virală pe internet. POZE AICI.

 

Oamenii nu s-au putut abține din a reacționa la postări si a lăsa comentarii amuzante 

 

Postarea l-a determinat pe un utilizator de social media să glumească: "Cărucioarele au fost înlănțuite împreună, înconjurând Jaguar, unde va rămâne pentru eternitate", conform Daily Mail.

Un comentator a sugerat legarea unui cărucior de portierele mașinii, în timp ce alții i-au lăudat pe cumpărători pentru actul lor de răzbunare. 

O altă persoană a spus că parcările proaste nu sunt neobișnuite în capitală - o întreagă pagină de socializare fiind dedicată "parcărilor ratate" din oraș.

Situații similare se întâmplă peste tot în lume, precum și în România, unde exista mai multe pagini dedicate șoferilor problematici. Una dintre ele se numește „Parchezi ca un bou”, iar oamenii postează de fiecare dată când găsesc o mașină lăsată prost. Astfel, șoferii iau și o lecție, fiind subiectul de glume al comunității, însă au și șansa de a se prezenta la mașină pentru a o parca în altă parte ca să nu fie ridicată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel