Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Contractul lui Edi Iordănescu la națională s-a încheiat. Răzvan Burleanu anunță viitorul selecționerului 
WhatsApp
Contractul lui Edi Iordănescu la naționala României s-a încheiat după acest european. 
Edi Iordănescu, selecționerul Româneii (Foto: Inquam Photos / Alex Nicodim)

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a anunţat, miercuri noaptea, la întoarcerea echipei naţionale a României de la EURO 2024, că în maximum o săptămână va comunica dacă selecţionerul Edward Iordănescu, al cărui contract s-a încheiat, va continua sau nu la conducerea primei reprezentative.

"Am fost primul susţinător al lui Edi Iordănescu atunci când poate foarte mulţi suporteri sau formatori de opinie şi-ar fi dorit ca el să plece. Dar am spus-o atunci, o spun şi acum: Edi a fost unul dintre elementele esenţiale în această calificare. El a contribuit la această etapă extrem de importantă prin care echipa naţională a trecut. Şi chiar dacă la finalul anului 2022 eram într-un context sportiv total nefavorabil, se vedeau deja premisele că naţionala va arăta mult mai bine. N-am ştiut atunci că ne vom califica, dar am sperat. De aceea şi azi noi ca Federaţie suntem în asentimentul suporterilor şi vrem să continuăm cu Edi Iordănescu. Noi suntem încrezători că în maximum o săptămână vom putea să comunicăm viitorul lui Edi Iordănescu la echipa naţională", a spus Burleanu la Centrul Naţional de Fotbal Mogoşoaia.

Se speră că Edi Iordănescu va continua la națională



Preşedintele a afirmat că pe timpul turneului final nu a discutat cu Iordănescu despre prelungirea contractului şi a precizat că planul B al FRF pentru postul de selecţioner este tot Edward Iordănescu.

"Selecţionerul şi-a dorit foarte mult ca pe durata EURO 2024 să nu mai discutăm despre acest subiect (n.r. - prelungirea contractului). Iar noi am respectat acest lucru pentru că ajunşi în Germania obiectivul selecţionerului, al nostru, al tuturor, era cu totul altul. Aşa că suntem încrezători că în maximum o săptămână o să putem comunica viitorul lui Edi Iordănescu la naţională. Planul B pentru postul de selecţioner este tot Edi Iordănescu", a mai spus Burleanu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Sport Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel