Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Spania. Mai multe cartiere din Madrid intră sub restricţii. Peste 160.000 de oameni vizați
WhatsApp
Mai multe cartiere din Madrid intră sub restricţii, peste 160.000 de oameni fiind vizaţi de noile măsuri anti-COVID. 37 de zone din capitala Spaniei au fost incluse pe listă în ultimele săptămâni, iar numeroși locuitori se declară revoltați de măsură.
prtoteste_spania_madrid

Tot mai multe cartiere din Madrid şi împrejurimi sunt vizate de restricţiile autorităţilor. Alcorcon este ultima regiune care intră pe listă, în condiţiile în care şi acolo s-au înregistrat peste o mie de infectări cu COVID-19 la suta de mii de locuitori. Alte 160.000 de persoane sunt vizate acum de carantină, după ce Madridul a decis să impună carantina în 37 de zone, în încercarea de a stopa extinderea îmbolnăvirilor.

Câteva mii de persoane au protestat în mai multe cartiere ale capitalei Spaniei, iar medicii de la serviciul 112 au anunţat o grevă. „Asta ar trebui să facă politicienii, în loc să se lupte între ei. Ar trebui să găsească rapid un vaccin”, a declarat Pedro Garcia, localnic.

Comunitatea Madrid este regiunea spaniolă cu cel mai intens focar de COVID-19. Peste 31.000 de oameni au murit în Spania de la startul pandemiei.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel