Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Luptătorul moldovean de MMA care a bătut o femeie în centrul vechi din București, arestat preventiv 
WhatsApp
Moldoveanul care a bătut o prostituată în centrul istoric al Bucureștiului a fost arestat preventiv. 

Petru Ceban este numele agresorului. Acesta este cetăţean al Republicii Moldova şi a fost pus sub acuzare pentru tentativă de omor.

"La data de 24.02.2024, în jurul orei 3,30, în timp ce se afla în scara unui bloc situat în Centrul istoric din municipiul Bucureşti, Sector 3, un bărbat în vârstă de 23 de ani, cetăţean moldovean, a lovit-o pe victimă în repetate rânduri, în special în zona capului, folosind corpuri dure, cu o intensitate deosebit de mare. Victima, o femeie de 26 de ani, a suferit un traumatism cranio-cerebral, traumatism cranio-facial grav, hematoame epicraniene şi o fractură, care au necesitat internarea de urgenţă la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti. În prezent, starea victimei este una stabilă. Acţionând în modul arătat mai sus, autorul a acceptat posibilitatea suprimării vieţii victimei, rezultat care nu s-a produs datorită hazardului şi îngrijirilor medicale de specialitate", precizează procurorii. 

Femeia a fost transportată la spital la două ore distanță de la agresiune și a supraviețuit în mod absolut miraculos. Polițiștii au fost sesizați în jurul orei 5:40 de faptul că o femeie a fost găsită inconștientă în scara unui bloc. 

Ulterior, ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu a spus că polițiștii nu pot patrula pe toată suprafața Bucureștiului, dar că e sigur că atacatorul va fi prins. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel