Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Locuri de muncă în Germania pentru studenții români. Care e termenul până la care pot aplica
WhatsApp
Studenţii români care doresc să lucreze în Germania pe perioada vacanţei de vară pot aplica pentru ocuparea unui post prin intermediul Agenţiei Municipale pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AMOFM) Bucureşti, până pe data de 14 februarie 2020. 

Potrivit unui comunicat de presă al Agenţiei, pot aplica studenţii cu vârsta cuprinsă între 18 - 35 de ani, care urmează cursuri de zi, la o facultate de stat sau particulară, acreditată conform legii şi care au cunoştinţe bune sau foarte bune de limba germană.

Pentru anul 2020, sunt disponibile 30 de posturi în domeniul hotelier - gastronomic, în gastronomia de sistem (fast-food), în producţia industrială şi în domeniul serviciilor.

Studenţii care au domiciliul în Bucureşti sau sunt înregistraţi la o instituţie de învăţământ superior din acest municipiu, se pot adresa consilierului Eures din cadrul AMOFM Bucureşti, în vederea înregistrării aplicaţiilor.

Înregistrarea se va derula în perioada 13 ianuarie - 14 februarie 2020 în intervalul luni - joi, între orele 10:00 - 15:30, respectiv vineri, în intervalul orar 10:00 - 13:00, potrivit Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel