Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Lazio Roma VS CFR Cluj. Simone Scuffet a renăscut la Cluj. Diseară joacă pe Olimpico fără teamă de Lazio
WhatsApp
Chiar dacă Simone Scuffet este italian, fotbalistul de la CFR Cluj este pregătit să dea tot ce are mai bun în meciul cu Lazio. Iată ce a declarat.
Lazio Roma VS CFR Cluj. Simone Scuffet a renăscut la Cluj. Diseară joacă pe Olimpico fără teamă de Lazio / Foto: Captură video youtube

"Suntem pregătiți să uimim. Vom da totul. Ei sunt favoriți, dar vor trebui să fie atenți. Noi vom da totul și vom încerca să profităm de fiecare ocazie. Mingea este rotundă și dacă faci o greșeală în abordarea meciului.... se poate întâmpla orice".

Simone Scuffet și CFR Cluj cred în acest lucru, conform propriilor cuvinte ale portarului italian imediat după remiza din noiembrie anul trecut.

Lazio Roma se pregătește de manșa tur a șaisprezecimilor din Conference League, contra celor de la CFR Cluj, duel programat astăzi, 16 februarie, de la ora 22:00.

Craig Pawson (43 de ani) va arbitra partida dintre Lazio şi CFR Cluj, pe Stadio Olimpico din Roma, în prima manşă a play-off-ului pentru optimile Conference League, conform Digisport.

 

Simone Scuffet este în top 10 al jucătorilor care au jucat cel mai mult în 2022-2023

 

Cu cele 31 de apariții din acest sezon, fundașul născut în 1996 se află în top 10 al jucătorilor care au jucat cel mai mult în 2022-23. Are 23 de goluri primite și 16 meciuri fără gol primit în tricoul actualei echipe de pe locul doi în prima ligă din România.

În spatele evoluției excelente a echipei antrenorului Dan Petrescu se află, pe scurt, și salvările și prestațiile convingătoare ale fostului jucător de la Udinese, care și-a găsit la Cluj-Napoca un nou loc în lume. Calitativ, dar și uman.

'Am fost uimit de oraș. M-a surprins din toate punctele de vedere, nu doar din punct de vedere al fotbalului. Pot spune că sunt din nou fericit', a mărturisit chiar Scuffet în același interviu, conform presei străine.

Fotbalistul, după ce nu a reușit să se confirme la nivel înalt în Italia, a ales România pentru a se simți din nou important. Iar rezultatele, cel puțin până acum, îi dau cu siguranță dreptate.

Vezi și: Lazio Roma pierde un jucător foarte important înainte de meciul cu CFR Cluj

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Sport Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel