Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Lazio Roma pierde un jucător foarte important înainte de meciul cu CFR Cluj
WhatsApp
Fundașul lde la Lazio Roma, care a ieșit în prima repriză a meciului cu Atalanta, nu va fi prezent în dubla europeană mult așteptată din Conference League.
Foto: Captură video youtube

Lazio îl va pierde pe Alessio Romagnoli pentru cel puțin trei meciuri. În urma unor examene clinice și instrumentale efectuate astăzi la clinica Paideia din Roma, s-a constatat că fundașul a suferit o entorsă la coapsa stângă.

Concret, el a suferit "o accidentare de grad scăzut la bicepsul coapsei stângi", potrivit comunicatului de presă al lui Lazio. Jucătorul a început deja tratamentul specific și va fi supus unei monitorizări clinice zilnice.

 

Fostul jucător al Milanului s-a accidentat sâmbătă, în prima repriză a meciului cu Atalanta

 

Practic, Romagnoli va rata meciul de duminică din deplasare cu Salernitana și dubla cu CFR Cluj din Liga Conferințelor. Obiectivul este ca el să revină pentru meciul cu Sampdoria, din 27 februarie, după meciul din campionat.

Este o lovitură grea pentru Sarri, care a găsit în Romagnoli liderul apărării. Pentru a-l înlocui, antrenorul va miza pe Patric, folosit deja împotriva Atalantei în locul său.

Lazio Roma se pregătește de manșa tur a 16-zecimilor din Conference League, contra celor de la CFR Cluj, duel programat pe 16 februarie, de la ora 22:00.

Craig Pawson (43 de ani) va arbitra partida dintre Lazio şi CFR Cluj, care va avea loc joi, de la ora 22:00, pe Stadio Olimpico din Roma, în prima manşă a play-off-ului pentru optimile Conference League, conform Digisport.

 

Cine este Alessio Romagnoli?

 

Alessio Romagnoli este un fundaș crescut la academia rivalei AS Roma. A debutat la seniori pentru Roma, iar în 2015 s-a transferat la AC Milan pentru 25 de milioane de euro.

În vara lui 2022, Romagnoli a rămas liber de contract și a semnat cu Lazio Roma, unde a adunat, deja, 27 de partide și un gol.

Alessio Romagnoli este un jucător cotat la 18 milioane de euro, conform transfermarkt.de, cu 12 meciuri în naționala Italiei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Sport Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel