Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Laurenţiu Reghecampf, încă o despărțire: Clubul de fotbal Universitatea Craiova a făcut anunțul
WhatsApp
Clubul de fotbal Universitatea Craiova şi antrenorul Laurenţiu Reghecampf au decis, de comun acord, încetarea raporturilor contractuale, a anunţat, duminică seara, gruparea din Bănie, pe site-ul său oficial.

Reghecampf fusese numit în funcţie pe 26 iulie anul trecut, semnând un contract pe doi ani. Laurenţiu Reghecampf îl înlocuise pe grecul Marinos Ouzounidis, după eliminarea echipei din turul al doilea preliminar al Europa Conference League.

Reghecampf şi-a început cariera de tehnician în 2010, la Gloria Bistriţa, iar în 2011 a pregătit-o, pentru o lună, pe FC Universitatea Craiova, echipă patronată de Adrian Mititelu. Ulterior a mai activat la CS Snagov, Concordia Chiajna, Steaua, câştigând două titluri (2013, 2014), Al-Hilal Riad, Litex Loveci, FCSB, Al Wahda şi Al Wasl, ambele din Emiratele Arabe Unite, şi Al Ahli Jeddah.

Laurenţiu Reghecampf, încă o despărțire



În ultimul sezon, Universitatea a încheiat pe locul al treilea în Liga I, s-a oprit în semifinalele Cupei României, însă a câştigat barajul pentru Europa Conference League cu FC Botoşani (2-0).

Laurențiu Reghecampf a preluat-o pe Universitatea Craiova în luna iulie a anului trecut. Formația din Bănie a încheiat, cu fostul campion cu FCSB pe banca tehnică, sezonul din Liga 1 pe locul trei și a părăsit Cupa României în faza semifinalelor, unde a pierdut cu Sepsi.

Totuși, Laurențiu Reghecampf a calificat-o pe Universitatea Craiova în preliminariile Conference League, grație victoriei din barajul cu FC Botoșani.

25 de victorii, 7 egaluri și 12 înfrângeri a înregistrat Laurențiu Reghecampf pe banca Universității CraiovaCine-l poate înlocui pe Laurențiu Reghecampf

Cine-l poate înlocui pe Laurențiu Reghecampf

 

Conducerea Universității Craiova a creionat o listă cu posibili înlocuitori ai lui Laurențiu Reghecampf încă de dinainte de a ajunge la un acord cu antrenorul pentru rezilierea contractului.

Pe lista oltenilor figurează doi antrenori liberi de contract, Mirel Rădoi și Laszlo Balint, dar și Liviu Ciobotariu, care și-a prelungit de curând angajamentul cu FC Voluntari, potrivit Digi Sport.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Sport Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel