Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Klaus Iohannis, la Iaşi: "Nu bate cu filmul pe care l-am văzut alaltăieri. Simplu, pentru că PSD guvernează" - VIDEO
WhatsApp
Un nou miting la Iaşi, de data aceasta organizat de Partidul Naţional Liberal. Klaus Iohannis a ţinut un discurs în care a chemat oamenii la vot pe 26 mai şi a spus că ceea ce a văzut astăzi la Iaşi "nu bate cu filmul de alartăieri".
Klaus Iohannis - miting PNL, la Iaşi

"Cel mai frumos ee că vă întâlnesc pe voi aici, în Piaţă. Bravo! O echipă foarte bună care s-a prezentat astăzi aici. M-am bucurat foarte mult că m-au invitat ȘÎ pe mine. (...) Am venit acum pe jos, am întâlnit foarte mulți oameni, dar parcă nu bătea cu filmul pe care l-am văzut alaltăieri. Oameni foarte primitori, oameni foarte calzi", a declarat Klaus Iohannis, la începutul discursului său, la Iaşi.

 

Klaus Iohannis: "Nu bate cu ce am văzut alartăieri"

 

Klaus Iohannis a lansat apoi câteva atacuri usturătoare la adresa PSD

"Mi-amintesc foarte bine că au venit niște oameni inimoși să îmi spună că Iașiul are nevoie de autostradă. Și așa este. Și atunci, de ce nu se face autostrada? Am fost şi am prezentat o carte despre Europa. Cineva mă întreabă din sală de ce nu avem o autostradă. Simplu, pentru că PSD guvernează.

Alţi oameni au venit şi mi-au spus că ce bine ar fi să avem şi noi aici, în România, nişte spitale calumea, unde se poate duce omul să se trateze fără să dea şpăgi, fără complicaţii, fără să fie nevoiţi să plece în străinătate. Şi ştiţi ce? Au perfectă dreptate. Noi avem bani europeni prevăzuţi pentru spitale regionale de ani şi ani. Şi atunci m-au întrebat oamenii de ce nu avem spitale? Răspunsul este simplu, fiindcă PSD guvernează", a mai spus preşedintele Klaus Iohannis.

Vezi video cu declaraţiile preşedintelui Klaus Iohannis, după cele ale candidatului PNL la europarlamentare, Rareş Bogdan şi de către preşediuntele partidului, Ludovic Orban:

Sursa: Rares Bogdan / Facebook

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Europarlamentare 2019 Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel