Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Klaus Iohannis, la aniversarea PNL: "Ne așteaptă alegeri grele"
WhatsApp
Preşedintele Klaus Iohannis a participat la aniversarea a 144 de ani de la înfiinţarea Partidului Naţional Liberal, care a avut loc chiar la sediul PNL, din Bucureşti.

După câteva urări cu această ocazie, şeful statulu a vorbit despre eoluţia Partidului Naţional Liberal, despre care susţine că "s-a maturizat" după anul 2014.

"Ne așteaptă alegeri grele și acestea de duminică nu sunt singurele. Urmează o serie de alegeri extrem de importante pentru România. Prima dată europarlamentarele și referendumul, care vor da românilor posibilitatea să voteze pentru România Europeană, pentru România prosperă și sigură, pentru România noastră, așa cum ne-o dorim cu toții", a declarat preşedintele Klaus Iohannis.

 

Klaus Iohannis: "Ne aşteaptă alegeri grele"

 

Şeful statului a ţinut să aducă aminte că urmează mai multe rânduri de alegeri şi s-a declarat încrezător în şansele PNL.

"Ne așteaptă alegeri grele și acestea de duminică nu sunt singurele. Urmează o serie de alegeri extrem de importante pentru România. Prima dată europarlamentarele și referendumul, care vor da românilor posibilitatea să voteze pentru România Europeană, pentru România prosperă și sigură, pentru România noastră, așa cum ne-o dorim cu toții. Urmează prezidențialele, alegerile locale și alegerile parlamentare. După părerea mea, Partidul Național Liberal, în anul 2019, și cu siguranță în anul 2020, este pregătit să câștige aceste alegeri și vă doresc mult succes!

Citeşte şi: VIDEO. Klaus Iohannis, mesaj pentru toţi românii înainte de votul pentru referendum

România are nevoie de o guvernare responsabilă, o guvernare care vine pentru România, o guvernare pentru români, o guvernare cu oameni dedicați României, o guvernare cu oameni dedicați viitorului european al României. O astfel de guvernare poate să vină de la Partidul Național Liberal și asta vă doresc pentru viitorul apropiat și, dacă se poate, chiar mai îndelungat", a conchis preşedintele Klaus Iohannis.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Europarlamentare 2019 Vezi toate articolele
pixel