Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Jucătorul Ungariei, Barnabas Varga, fotografiat pentru prima dată după accidentul grav de la Euro 2024
WhatsApp
Barnabas Varga, jucătorul echipei naționale a Ungariei, a fost surprins pentru prima dată într-o fotografie după coliziunea șocantă care l-a trimis direct la spital. Incidentul a avut loc în timpul meciului de duminică de la Euro 2024, lăsându-l pe Varga nemișcat pe teren și provocând o stare de îngrijorare profundă atât în rândul coechipierilor săi, cât și al suporterilor.
Jucătorul Ungariei, Barnabas Varga, fotografiat pentru prima dată după accidentul grav de la Euro 2024 / Foto: X

După impactul violent, colegii de echipă au format imediat un zid de protecție în jurul lui Varga, în timp ce medicii alergau să-i ofere primul ajutor. Jucătorul a fost ulterior scos de pe teren cu targa și transportat de urgență la spital.

Medicii au confirmat că Varga a suferit multiple fracturi ale oaselor feței și o comoție cerebrală, necesitând îngrijiri medicale specializate și posibil o intervenție chirurgicală.

Federația Maghiară de Fotbal a publicat o actualizare în care se precizează că jucătorul de la Ferencvaros va fi probabil supus unei operații pentru a trata rănile suferite.

 

Întreaga echipă este alături de jucător în aceste momente dificile

 

În fotografia distribuită pe platforma X (fostul Twitter), Varga apare în patul de spital, înconjurat de managerul Marco Rossi, jucătorul Endre Botka și un număr de personal medical. În ciuda rănilor, Varga zâmbește și ține degetul mare în sus, demonstrându-și optimismul și determinarea de a se recupera.

Federația Maghiară de Fotbal a emis o declarație în care se menționează: "Conduși de Marco Rossi, câțiva membri ai staff-ului profesional și Endre Botka, reprezentând jucătorii, l-au vizitat pe Barnabás Varga în Klinikum Stuttgart. Vizitatorii au interpretat dorințele întregii echipe pentru jucător."

Căpitanul Ungariei, Dominik Szoboszlai, a comentat incidentul, exprimându-și nemulțumirea față de reacția întârziată a personalului Euros. Vorbind la Magenta TV, Szoboszlai a subliniat importanța reacției rapide în astfel de situații critice, menționând că o întârziere ar fi putut avea consecințe grave pentru Varga.

"Am fost unul dintre primii oameni care au ajuns acolo", a declarat căpitanul. "Varga se lupta să ia suficient aer. Am fost șocat și eu, am încercat să mă pun în locul lui, ceea ce este de fapt cel mai bun lucru pe care îl poți face în astfel de situații."

Când a fost întrebat despre reacția personalului medical de pe stadion, Szoboszlai a răspuns ferm: "Nu prea cred că au reacționat suficient de repede. Trebuie să o facem mai repede, mult mai repede. Toată lumea știe că secundele se adună."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Sport Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel