Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Jucătorii lui Dinamo, scoși sub pază în afara terenului, după ce echipa a retrogradat. Galerie foto
WhatsApp
Jucătorii lui Dinamo au fost scoși însoțiți de pază în afara terenului, după meciul din această seară cu U Cluj. O seară neagră pentru „câini”: echipa a retrogradat pentru prima dată de când s-a înființat clubul.
Jucătorii lui Dinamo, scoși sub pază în afara terenului, după ce echipa a retrogradat. Galerie foto

Duminică, 29 mai. Dinamo, o altă echipă cu istorie bogată, retrogradează pentru prima oară în cei 74 de ani de când funcționează clubul sportiv. 

Dinamo a pierdut barajul cu cei de la U Cluj, având un scor general de 1-3, după un meci în care s-au luptat până la final să câștige. Însă norocul nu a fost alături de „câini”, care trăiesc cele mai dificile momente dn istoria clubului. 

 

1. -imagine fara descriere- (dinamo-2.jpg)

 

Dinamo București a retrogradat pentru prima dată în istoria clubului din Liga 1

 

FC Dinamo a terminat la egalitate cu U Cluj, scor 1-1, duminică seară, la București și a retrogradat oficial din prima ligă de fotbal a României. După 74 de ani în care „câinii” au avut rezultate excelente, aceștia au picat în Liga a doua. „Șepcile roșii” revin în bătăliile serioase ale fotbalului românesc, după ce au câștigat 3-1 duelul cu Dinamo.

Un meci spectaculos în această seară, în care deși Dinamo a avut la început mai multe faze pe poartă, U Cluj-Napoca a înscris prima, în minutul 17. Golul victorios a fost dat de Teșcan, care a profitat de neatenția lui Eșanu și a înscris superb.

Însă, emoțiile au continuat, deoarece Dinamo a reușit să reintre în joc, egalând chiar la o distanță de două minute după ce a primit gol. Vlad Morar a fost jucătorul care a mai dat o speranță echipei în această seară.

Din păcate pentru „câini”, jucătorii nu au fost destul de bine coordonați ca să poată depăși diferența dintre ei și U Cluj, din meciul anterior. Astfel, scorul a rămas neschimbat până la pauză.

 

2. -imagine fara descriere- (dinamo-3.jpg)

 

Dinamo a fost Campioană a României de 18 ori

 

A doua repriză a început cu multă presiune pe umerii jucătorilor, care nu au fost inspirați nici de această dată. Chiar dacă Dinamo a avut inițiativă, nu și-a creat destul de multe ocazii concrete de poartă. Cosmin Matei era să puncteze mai degrabă din greșeală decât intenționat, cu ceea ce a părut să fie o centrare, însă a fost lipsit de noroc.

Dinamo București a retrogradat pentru prima dat în cei 74 de ani de istorie, după ce a fost Campioana României de 18 ori. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Sport Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel