Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Jocuri demo cu fructe la cazinourile din România
WhatsApp
Când vine vorba de sloturi, există multe categorii de astfel de jocuri din care românii pot alege pe oricare din platformele de cazino online de la noi din tara. Și asta pentru că sloturile au fost extrem de populare încă de când au fost introduse prima dată, în formă fizică. Odată cu trecerea timpului și avansul tehnologiei, acestea au căpătat noi caracteristici, integrându-se perfect în portofoliile cazinourilor online din întreagă lume.

De la cele mai simple, care încă folosesc simbolurile și mecanica de joc ale primelor sloturi, și până la cele care au o nouă grafică și se bazează pe noi moduri de joc, sloturile sunt printre cele mai căutate de jucătorii români. Iar printre favoritele lor se numără cele cu fructe, care încă trezesc amintirea jocurilor vechi. De asemenea, foarte mulți sunt interesați de jocurile demo, astfel încât să poată vedea ce este schimbat în comparație cu versiunile precedente, iar când cele două condiții sunt îndeplinite simultan, rețeta succesului este garantată.

Unul din cele mai frecvente căutări realizate pe internet în rândurile fanilor de jocuri de noroc și a cazinourilor online este Demo Shining Crown. Asta pentru că jocul Shining Crown este unul cât se poate de popular, atât în rândurile jucătorilor profesioniști cât și în cel al amatorilor. Jocul în sine este unul care are deja o carte de vizită impresionantă. Lansat de compania EGT, acesta a devenit foarte repede unul din preferatele jucătorilor din România. Bazându-se pe 5 coloane, a câte 3 rânduri, și pe doar 10 linii de câștig Shining Crown este unul din jocurile care chiar dacă nu oferă atât de multe în ceea privește multiplicatorii, compensează prin multe alte oportunități de câștig și de creștere a câștigurilor. Spre exemplu, acesta funcționează pe principiul unui jackpot progresiv. Asta înseamnă că suma maximă care poate fi câștigată este teoretic infinită. Demo Shining Crown Este jocul ideal pentru cei care vor ceva simplu și relaxant sau pentru cei care caută jocul potrivit pentru a se apuca serios de păcănele însă au nevoie mai întâi de niște experiență în ceea ce privește mecanica jocului.

Un alt joc deosebit de îndrăgit de români este Classic Forties Quattro. Jocul produs de cei de la Stakelogic folosește toate elementele specifice unui joc retro pentru a atrage jucătorul în lumea anilor ’40. De la fundalul decorat în stilul acelei decade și până la grafica folosită pentru fructele de pe grilă, Demo Classic Forties Quattro este un deliciu pentru toți cei care simt nevoia de puțină nostalgie în timpul jocului. Însă jocul nu a rămas blocat în trecut. Firma care l-a creat a înțeles că oamenii au nevoie și de elemente de nou pentru a fi atrași de un joc de genul acesta. De aceea au introdus posibilitatea de a juca pe patru grile, a câte 5 coloane cu 4 rânduri fiecare, simultan. Astfel, jucătorul își îmbunătățește șansele de câștig, însă își și asumă riscuri mai mari. Versiunea demo a jocului Classic Forties Quatrro este perfectă pentru oricine dorește să încerce să acumuleze cât mai multă experiență în astfel de jocuri dar și pentru cei care pur și simplu vor să se relaxeze și să încerce ceva nou, pe o grilă, două, trei sau chiar patru deodată.  

Tot de la studiourile EGT vine și Dice Roll. Un joc deja familiar multor fani jocurilor de noroc cu fructe, acesta este un alt exemplu de combinație câștigătoare a celor de la EGT. Jocul este unul care aduce foarte mult cu Sizzling Hot și Fruit Cocktail. Bazându-se pe 5 coloane și 40 de linii de câștig, acest joc impresionează prin grafica și efectele folosite. Deși are la bază tot simbolurile clasice de fructe, șeptari și zaruri, jocul este unul foarte antrenant. Animaţiile folosite pentru a semnala câștigurile, și efectele sonore, sunt foarte antrenante, ajutând jucătorul să simtă cu adevărat victoria și să trăiască la maximum sentimentul. În plus, versiunea Demo Dice Roll îi poate ajuta pe cei mai noi în lumea jocurilor de noroc să acumuleze experiența necesară fără a fi nevoie să cheltuiască bani reali. În această versiune oricine se poate acomoda cu mecanica jocului, cu sistemul de premiere sau poate pur și simplu să se distreze preț de câteva rotiri, sperând să prindă premiul cel mare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel