Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Jaf neobișnuit la Hunedoara. Doi hoți au sechestrat o pensionară ca să facă rost de o rețetă secretă de mici
WhatsApp
Caz greu de crezut la Hunedoara, acolo unde o pensionară a fost legată de mâini și de picioare, alături de cei doi nepoți ai săi, de niște hoți care voiau să afle o rețetă tradițională de mici. Doi bărbați au fost arestați în acest caz.
Foto ILUSTRATIV

Doi bărbați au fost arestați preventiv la Hunedoara, după ce în luna septembrie au jefuit o locuință în care se aflau o femeie în vârstă cu doi copii, legându-i pe aceștia de mâini și de picioare și aplicându-le bandă adezivă pe gură. Potrivit Digi 24, hoţii au furat din casă peste 37.000 de lei, mai multe bijuterii şi ceasuri. Suspecţii şi-au acoperit faţa cu cagule şi au purtat mănuşi pentru a nu fi identificaţi. 

Mai mult, se pare că suspecții au amenințat-o pe femeie pentru a le da rețeta secretă de mici pe care aceasta o folosește în afacerea sa cu mezeluri. 

"Poliţiştii au stabilit, în urma cercetărilor, că cei doi bărbaţi, la data de 3 septembrie 2022, au pătruns într-o locuinţă situată în cartierul Peştişul Mare, din Hunedoara, unde au exercitat acţiuni violente împotriva persoanei vătămate, o femeie în vârstă de 64 de ani şi a nepoţilor acesteia, în vârstă de 8 şi de 10 ani, pe care i-au lipsit de libertate în mod ilegal, legându-le mâinile şi picioarele şi aplicându-le bandă adezivă pe gură, după care au sustras din locuinţă 37.000 de lei, mai multe bijuterii, ceasuri şi alte bunuri", transmite IPJ Hunedoara. 

Cei doi suspecți au primit, marţi, mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile, fiind acuzaţi de tâlhărie calificată şi lipsire de libertate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel