Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Izabela Caragea: vameșii unguri își bat joc de români la Nădlac!
WhatsApp
Înarmați-vă cu răbdare dacă veniți acasă de sărbători, s-ar putea să le ratați! Cozile în vămi depășesc zeci de kilometri.
Ianis Hagi.

Românii care se întorc acasă de sărbători sunt un pachet de nervi. Cozile la intrarea în țară se întind pe zeci de kilometri.

 

 

Izabela Caragea, fost prezentator la știrile Național TV și Europa fm ne-a mărturisit că a stat 3 ore în vama Nădlac.

 

Trec în jur de 200 de mașini pe oră prin vamă. Am parcurs 3 km și 300 de metri în 3 ore. Sunt deschise toate punctele de trecere, dar numai 5 funcționează la capacitate maximă. Românii muncesc din greu la verificarea pașapoartelor, în schimb, ungurii stau în grupulețe, fac glume, se distrează și din când în când se mai uită pe câte un pașaport. În fiecare sezon este aceeași situație, se puteau găsi soluții, întrucât prin punctele de ieșire din țară nu este aglomerat și se puteau folosi pentru intrare, dar nu există bună-voință.”, a adăugat jurnalista.

 

 

Polițiștii de frontieră confirmă că nu fac față numărului mare de mașini, deși au suplimentat numărul vameșilor. Conform poliției de frontieră, intrarea în țară se face pe 11 benzi, dar evident, nu sunt suficiente.

 

O cauză pentru timpul de așteptare din vamă pot fi și măsurile de securitate sporite luate după atentatele din Paris, care prevăd controale mai atente.


Șoferii care vor să mai scurteze timpul de așteptare se pot îndrepta și către alte puncte de trecere a frontierei de la Cenad, Turnu, Varșand, Salonta, Borș, Valea lui Mihai și Săcuieni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel