Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Iubitul Luizei Melencu, după audieri: „M-au pus să recunosc un pandantiv”
WhatsApp
Prietenul Luizei Melencu, Alex, a fost pentru prima dată audiat în acest dosar. La ieșire, tânărul a declarat că anchetatorii nu l-au întrebat „nimic special”.

„M-au întrebat cum a fost relația noastră, cum a decurs, întrebări de genu'... Nu m-au întrebat nimic special. M-au pus să recunosc un pandantiv. Nu era al ei, nu l-am recunoscut. Era o pietricică foarte mică cu 28 de pietricele negre pe ea. Atâta tot. Cercel, nu. Doar un lănțișor. Era foarte micuț. Luiza nu avea așa ceva. O colegă de-a Luizei a zis că ar fi găsit o asemănare, dar nu era lănțișorul Luizei. Eu sunt sigur", a spus fostul prieten al Luizei Melencu.

Luiza Melencu a dispărut în luna aprilie după ce s-a urcat într-o mașină de ocazie, în Caracal. Gheorghe Dincă, un bărbat de 66 de ani din Caracal, a mărturisit că a omorât-o pe Luiza, dar și o altă adolescentă, Alexandra Măceșeanu, din comuna Dobrosloveni, județul Olt.

În cazul Luizei Melencu, anchetatorii mai au încă un suspect, un bărbat de 49 de ani din Caracal, pe care îl acuză că ar fi violat-o pe Luiza Melencu, chiar în casa principalului suspect. Ambii suspecți sunt în arest preventiv, scrie Mediafax.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel