Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italiancă de 86 de ani, jefuită de o româncă de 13 ani și iubitul ei de 20
WhatsApp
O italiancă de 86 de ani a fost jefuită în centrul Romei de o româncă de 13 ani și iubitul ei de 20.
Italia. Un român a fost arestat după ce a trecut pe roșu. Carabinierii au fost șocați când au văzut că transporta șine de tramvai în portbagaj

A fost nevoie de cinci luni pentru ca polițiștii italieni să reușească să dea de urma celui de-al doilea hoț, în urma unui furt petrecut în Roma, în zona Viale Vittorio Veneto, în octombrie 2023.

Dar ce s-a întâmplat de fapt în toamna anului trecut, atunci când a avut loc tâlhăria? 

Victima, o bătrână de 86 de ani, se deplasa ușor în zonă, din cauza vârstei înaintate și a fost abordată de tânăra care i-a smuls ceasul de la mână. Alături se afla și complicele ei, un tânăr de 20 de ani.

Țipetele bătrânei au alertat un trecător care a sărit imediat în ajutorul bătrânei. Trecătorul a reușit să o prindă pe copila de 13 ani, după ce-i smulsese ceasul bătrânei. Individul de 20 de ani a reușit însă să scape. 

Cetățeanul care a ajutat la prinderea hoaței minore a sunat imediat la poliție. Sosiți la fața locului, polițiștii au început o percheziție corporală asupra tinerei și au făcut o descoperire importantă pentru restul anchetei: în buzunarul minorei a fost găsit pașaportul complicelui în vârstă de douăzeci de ani, care a fugit.

Românca scapă de răspundere, tânărul de 20 de ani a fost deja dus la închisoare

 

Datorită investigațiilor minuțioase efectuate de polițiști, sub îndrumarea a medicului Imma Benvenuto, autoritățile au reușit să dovedească în fața judecătorului implicarea tânărului de douăzeci de ani în infracțiune, în complicitate cu iubita lui mult mai mică. 

În consecință, românul de 20 de ani s-a ales cu dosar penal pentru tâlhărie calificată. Acuzațiile i-au fost comunicate în închisoarea din Lodi, acolo unde se află în prezent încarcerat.

Fata nu poate fi trasă la răspundere pentru că este minoră, însă a fost sesizat procurorul care se ocupă de infracțiuni pentru minori pentru a fi evaluată și a se lua măsurile necesare. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel