Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italian terorizat de o româncă furioasă: "Soția mea mă amenință cu ciocanul, mi-e teamă"
WhatsApp
O româncă a încercat să își lovească soțul în cap cu un ciocan de tâmplar, dar acesta a reușit să se elibereze și să cheme carabinierii în ajutor. Polițiștii din Conselve (Padova), Italia, au intervenit, dar au ajuns și ei ținta femeii.
Român fără adăpost, înjunghiat la gară în Florența, Italia. Arma este de negăsit / Foto ILUSTRATIV

Numeroase sesizări au fost făcute la numerele de urgență în trecutul recent pentru a restabili relațiile între un iutalian și soția sa, româncă. Luni după-amiază, situația dintre o româncă în vârstă de 50 de ani și soțul ei italian amenința să se transforme într-o tragedie. Acesta din urmă a fost cel care a contactat 112. "Soția mea mă amenință cu ciocanul, mi-e teamă", a spus el la telefon, "nu pot să o fac să-și revină în fire“.

Carabinierii de la stația Conselve (provincia Padova, regiunea Veneto), s-au deplasat de urgență la locul sesizării, într-un apartament din Cartura. La sosirea acestora, femeia ar fi fost găsită într-o stare de alterare psihofizică, striga fraze fără sens și cu un ciocan în mâna de tâmplar intenționa să-și lovească soțul. Personalul forțelor armate, cu toată grija lor, a reușit să o facă să  pună arma la pământ.

Italian terorizat de o româncă furioasă

 

Totul părea să se fi terminat, dar femeia de 50 de ani s-a aruncat mai întâi și asupra carabinierilor, încercând să-i lovească, iar apoi s-a închis în camera sa în încercarea de a scăpa de control. Femeia intrase într-o stare de șoc care a făcut-o să își piardă luciditatea necesară. Nu fără dificultate, patrula care a intervenit a reușit să intre în cameră și să o dezarmeze pe femeie.

Acesta din urmă a fost dus la spital pentru toate investigațiile necesare. La final, ea a fost arestată sub acuzația de opunere de rezistență față de un funcționar public.

Deocamdată, soțul, care a fost miraculos de nevătămat în altercație, în afară de o sperietură imensă, nu a depus încă plângere împotriva soției.

"Soția mea mă amenință cu ciocanul, mi-e teamă"

 

În urma anchetei, a reieșit că certurile deveniseră din ce în ce mai frecvente în ultima vreme, victima, soțul, încercând să își ajute soția în toate modurile posibile, dar fără prea multe rezultate. Certurile erau întotdeauna din motive banale, legate de mersul familiei și de problemele obișnuite de zi cu zi. Nimic care să nu poată fi rezolvat cu un minim de sacrificii, dar care, în mod evident, ar fi un obstacol prea mare pentru ca femeia să-l depășească în acest moment.

Rămâne acum de văzut ce decizii vor lua autoritățile judiciare pentru a o ajuta pe femeie să iasă din situația de criză în care se află și, în același timp, pentru a-l proteja pe soțul ei, care în fiecare zi, chiar și din motive banale, riscă serios să fie bătut de femeie.

 

------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG   

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel