Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Zece români căutați de poliție au fost evacuați, după ce proprietarul unui teren s-a plâns că aceștia îl ocupaseră ilegal
WhatsApp
Un grup de zece români cu condamnări anterioare a fost evacuat de poliție de pe o proprietate privată pe care au ocupat-o. Poliția a găsit mai multe probleme înlocuințele lor.
Italia. Zece români căutați de poliție au fost găsiți, după ce proprietarul unui teren s-a plâns că aceștia îl ocupaseră ilegal / Foto: Unsplash

Corturi pline de români căutați de poliție, amplasate pe o proprietate privată: ne aflăm în nordul Romei, unde carabinierii, în urma unui control de inițiativă într-o zonă rurală situată de-a lungul șoselei Tiberina, au semnalat zece persoane în libertate.

Printre acestea se afla și un minor, iar toate persoanele sunt de naționalitate română și cu condamnări anterioare. Ele au fost descoperite de carabinieri, în urma unui apel al proprietarului terenului din care ocupaseră ilegal o zonă, amenajând locuințe improvizate.

Vezi și: Italia. Deznodământ tragic pentru familia băiatului român de 17 ani dispărut de acasă: A fost găsit fără viață

 

Zece români reclamați de carabinieri, printre care și un minor

 

De asemenea, două dintre cele zece persoane de naționalitate română au fost denunțate pentru arderea și gestionarea ilegală a deșeurilor speciale periculoase de diferite tipuri pe o suprafață de aproximativ 100 de metri pătrați, pe care carabinierii au pus sechestru.

Un control mai amănunțit al carabinierilor le-a permis să găsească o katana deținută ilegal de doi dintre suspecți și să constate maltratarea unui cățeluș de rasă Ciobănesc de Maremma, în vârstă de trei luni, care avea o lăbuță rănită. După ce a primit îngrijiri adecvate, animalul a fost plasat în custodie judiciară la canisa municipală din Roma de pe Via della Magliana.

Vezi și: Italia. Fetiță româncă de cinci ani, salvată de câinele ei de pe calea ferată. Dispăruse de acasă și părinții o căutau disperați

 

Românii au fost evacuați de pe prorpietatea privată pe care o ocupaseră

 

Carabinierii de la stația Prima Porta din Roma au trimis un raport la Procuratura din Roma și au restituit suprafața ocupată anterior proprietarului terenului. Românii sunt acuzați de încălcare de prorpietate privată, conform presei străine.

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupul de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următorul link->  https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel