Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Un român s-a dat mare AFACERIST și a încercat să fure un ceas de 12.000 de euro
WhatsApp
Un român în vârstă de 56 de ani a fost arestat, la Roma, fiind acuzat că a încercat să fure un ceas în valoare de 12.000 de euro.

Publicația italiană tg24.info descrie planul ingenios al românului, care în cele din urmă a ajuns după gratii. După ce a văzut anunțul de vânzare pe un site de profil, bărbatul s-a prefăcut a fi un mare afacerist și s-a arătat interesat de cumpărarea prețiosului ceas de la un alt om de afaceri.

Întâlnirea dintre cei doi a avut loc într-un hotel de lux din centrul Romei, însă planul românului a fost dejucat de prezența fiului proprietarului ceasului.

Întâlnirea a decurs bine, românul și omul de afaceri care vindea ceasul discutând despre pasiunea lor comună. La un moment dat, românul a cerut să vadă ceasul foarte scump. L-a luat în mână și s-a prefăcut că-l analizează în detaliu, întorcându-se cu spatele la vânzător. Acesta e momentul în care românul a schimbat ceasul scump cu replică de doi bani.

Din păcate pentru afaceristul de ocazie, fiul omului de afaceri italian a observat gestul românului și a sărit imediat pe el, imobilizându-l până la venirea carabinierilor.   

Românul de 56 de ani a fost arestat sub acuzaţia de tentativă de furt.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel