Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Un român, prins în timp ce vindea un ceas Rolex, furat dintr-o casă. Camerele de supraveghere au surprins momentul jafului
WhatsApp
Carabinierii Unității de Investigare Biella (regiunea Piemont) a u arestat, ieri, un cetățean român în vârstă de 31 de ani, acuzat de jaf dintr-o locuință. Investigațiile forțelor de ordine au făcut posibilă identificarea bărbatului, presupus autor al unui furt dintr-o locuință, săvârșit în urmă cu câteva săptămâni în Biella.
Italia un roman  care a furat bijuterii ceasuri  a ajuns în catusa

Profitând de absența proprietarului, criminalul a intrat într-o clădire situată pe via Repubblica, prin forțarea unei ferestre de la etajul patru. Hoțul a sustras din locuință ceasuri scumpe, diverse bijuterii, echipamente pentru computer și chiar a doua cheie a unui Mercedes, folosit de proprietarul casei.

Investigația carabinierilor a început de la studierea imaginilor video surprinse de camerele de supraveghere din zonă. Astfel a fost posibilă identificarea bărbatului, care a pătruns în locuință. Ulterior, peste  câteva zile, carabinierii Unității de Investigații, l-au oprit pe suspect în parcarea unui supermarket în timp ce vândă un ceas Rolex furat, scrie ilbiellese.it.

La momentul percheziției locuinței românului, forțele de ordine au găsit și restul bunurilor furate, care au fost returnate proprietarului. Procurorul adjunct din Biella Federico Carrai a solicitat aplicarea măsurii arest pentru român.  Astfel, acesta a fost dus în închisoare și pus la dispoziția Autorității Judiciare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
19 apr 2024, 22:40
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel