Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Un român și-a înjughiat fratele și l-a lăsat să zacă într-o baltă de sânge. S-au certat de la o moștenire
WhatsApp
Un român a fost arestat în Italia, după ce a încercat să-și omoare propriul frate. Se pare că motivul este legat de împărțirea unei moșteniri. 
carabinieri_roman_arestat

Carabinierii stației din Cerignola (provincia Foggia) au arestat un român în vârstă de 32 de ani, fiind acuzat de tentativă de ucidere. Oamenii legii au intervenit joi noapte, în jurul orei 03.00, în fața unui imobil din cartierul Addolorata, unde era în desfășurare un scandal.

Ajunși la fața locului, agenții au găsit un bărbat cu fața și hainele pline de sânge, care încerca să fugă, în timp ce fratele său încerca să-l calmeze.

În apropierea casei în care a avut loc cearta, se afla deja o ambulanță, iar medicii acordau primul ajutor unei persoane înjunghiate.

Se pare că înainte cu puțin timp, a avut loc o discuție aprinsă între cei doi frați referitoare la casa părinților. În ciuda faptului că cei prezenți au încercat să calmeze spiritele, unul dintre români luat un cuțit de bucătărie și și-a înjunghiat fratele. Totodată, el a amenințat că omoară pe oricine se apropie de ei.

Potrivit medicilor, lovitura a fost atât de puternică, încât lama cuțitului s-a rupt pur și simplu, iar o parte a rămas în pieptul victimei. 

Polițiștii l-au arestat pe agresor, iar fratele său a fost transportat la spital de urgență, relatează publicația Cerignola Viva.

italia roman arestat si-a injunghiat fratele

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel