Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Un ROMÂN și-a BĂTUT copilul și soția până la INCONȘTIENȚĂ
WhatsApp
O situație de violență în familie s-a încheiat cu arestarea soțului, un rezident român, în vârstă de 36 de ani, din Pordenone, Italia. 

Potrivit ilfriuli.it, episodul declanșator a avut loc după un prânz luat în familie la restaurant. Omul, alături de soția sa și fiul său mic, în vârstă de 6 ani, se duseseră la un restaurant din San Biagio di Callalta, în zona Treviso.

După masă, chiar în afara restaurantului, a avut loc o ceartă. Însă, violențele asupra soției sale, în vârstă de 36 de ani, nu s-au limitat doar la cuvinte. Femeia a fost lovită puternic, prăbuşindu-se inconştientă la pământ, apoi înfuriat bărbatului s-a îndreptat către copilul care a început să plângă şi a încercat să-şi apere mama.

Citește și Italia. BADANTĂ ROMÂNCĂ, dată în URMĂRIRE prin Interpol. Un CARABINIER a ajutat-o să SCAPE

Cererea de intervenție din partea angajaţilor restaurantului a primit răspuns imediat din partea carabinierilor şi a ambulanței. Mama și copilul au fost găsiţi în stare de inconştienţă şi duși de urgenţă la spital.

Victimele au primit prognostic de aproximativ 10 zile de spitalizare, pentru a se recupera după bătaia primită.

Bărbatul a fost arestat de Carabinierii din Treviso, însă presa italiană precizează că nu a fost pentru prima dată când bărbatul şi-a maltratat femeia și fiul, dar soţia nu a făcut niciodată o plângere împotriva sa.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel