Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play

Italia. Un român de 27 de ani s-a spânzurat, după ce și-a pierdut locul de muncă. Leonardo a lăsat un bilet: "Iertați-mă!"
Tragedie în Italia. Un român în vârstă de doar 27 de ani și-a pus capăt zilelor, după ce a rămas fără un loc de muncă. 

Nenorocirea s-a întâmplat joi, în Silvi Marina, o comună din provincia Teramo, regiunea Abruzzo. Leonard Constantin avea doar 27 de ani și a decis să se sinucidă pentru că a rămas fără un loc de muncă, scrie publicația Il Messaggero.

Tânărul a lăsat un bilet de adio familiei sale.

A scris "Iertați-mă!" pe o bucată de hârtie, a pus biletul pe masa din bucătărie, apoi și-a luat viața, mai scrie sursa citată.

Descoperirea macabră a fost făcută chiar de tatăl său

 

Prietenii românului spun că motivul pentru care Leonard a comis gestul extrem ar putea fi pierderea locului de muncă. Înainte de pandemie, el a lucrat ca ospătar la un hotel din Silvi Marina. După ridicarea restricțiilor, tânărul nu a fost rechemat la lucru, moment în care a ajuns în pragul disperării. El a făcut o cădere nervoasă.

Chiar tatăl lui Leondard a găsit trupul fără viață al fiului său atârnat de balustrada interioară de la primul etaj al blocului în care locuiau. Acesta a apelat imediat la serviciile de urgență, însă din păcate, medici care au ajuns la fața locului nu au mai putut face nimic, decât să declare decesul.

Românul se despărțise recent și de prietena sa

 

Leonard Constantin a venit în Italia cu câțiva ani în urmă, împreună cu tatăl său. Cei doi lucrau la același hotel până când, din cauza restricțiilor impuse de epidemia de COVID-19, au fost nevoiți să stea acasă. Deși tatăl său câștiga ceva bani din munci ocazionale, tânărul nu avea niciun venit. 

În plus, apropiații săi spun că Leonard se despărțise și de prietena lui, în urmă cu câteva luni.

"A fost un om bun, poate prea bun. Toată lumea din Silvi îl știa ca un băiat amabil. Pentru el locul ăla de muncă era foarte important. Când a aflat că nu va mai lucra din cauza reducerii de personal, toată lumea s-a prăbușit în jurul lui", spune un prieten pentru sursa citată. 

Funeraliile lui Leonard Constantin G. au avut loc sâmbătă, la parohia Santo Stefano. Băiatul a fost înmormântat la Silvi Marina după o slujbă religioasă celebrată de Don Gastone, la Casa Funerară Pianacce.

foto: ilmessaggero.it

[citeste si]


Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
16 iul 2020, 14:22
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Crossuri parteneri
DCNews.ro
16 iul 2020, 14:14
DCMedical.ro
16 iul 2020, 10:01
DCBusiness.ro
16 iul 2020, 14:22
DefenseRomania.ro
16 iul 2020, 11:20
DCBusiness.ro
16 iul 2020, 14:22
DefenseRomania.ro
16 iul 2020, 11:20
DCNews.ro
16 iul 2020, 14:14
DCMedical.ro
16 iul 2020, 10:01