Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Un român - „coșmarul de la Conca d'Oro“: Bărbatul de 73 de ani, prins în flagrant de polițiști deghizați
WhatsApp
A fost coșmarul locuitorilor și al comitetelor de cartier. Un român de 73 de ani, parcagiul ilegal care își desfășura activitatea în Via di Conca d'Oro din Roma, a fost prins în flagrant de polițiști.

O activitate care depășea cu mult solicitarea explicită de bani pentru parcare, deoarece în cazul refuzului unor automobiliști, românul ajungea să hărțuiască pe oricine, creând disconfort și teamă în rândul cetățenilor. 

Un român - „coșmarul de la Conca d'Oro“ din Italia

 


Ofițerii GPIT (Gruppo Pronto Intervento Traffico - Grupul de Intervenție Rapidă în Trafic) din cadrul Poliției Capitalei din Roma, după aproximativ două săptămâni de supraveghere, au reușit să îl oprească pe bărbat, să îl identifice și să emită un ordin de îndepărtare împotriva sa.

Totul a avut loc vineri după-amiază, când doi agenți, în haine civile, au simulat că își parchează mașina, pentru ca apoi să fie abordați de bărbat în căutare de plată.

Bărbatul era un cetățean român în vârstă de 73 de ani, care a fost dus pentru a fi fotografiat în vederea stabilirii identității și legalității sale pe teritoriul național. Individul, care are antecedente penale, a fost apoi sancționat pentru parcare ilegală, iar veniturile obținute ilicit au fost confiscate.

Controalele vor continua și în zilele următoare.

 

Vezi mai departe

Italia. Cursa nebună a unui șofer român s-a încheiat cu o explozie și doi oameni la spital: Accident teribil după două depășiri cu 150 km/oră

 

Un tânăr român, în vârstă de 20 de ani, a provocat un accident cumplit în Monterotondo, comună din orașul metropolitan al Romei din Italia. 

Șoferul român a depășit două mașini cu 150 de kilometri pe oră și a lovit alte două mașini, una ajungând într-un șanț. Traficul s-a blocat, ieri, în Monterotondo, Italia, din cauza unui accident în care au fost implicate trei mașini, dintre care două în cod roșu.

Un Opel Mokka condus de românul de 20 de ani, cobora cu viteză spre Roma, nu departe de intersecția cu via Monte Sant'Ilario din Monterotondo. A depășit două mașini cu 150 de kilometri pe oră și la întoarcerea din faza depășiri s-a izbit de un autoturism, o Lancia Y, condusă de o femeie de 30 de ani din Monterotondo. Impactul a fost atât de violent încât mașina a zburat în șanț după ce s-a răsturnat. Imediat după aceea, șoferul român a lovit un Smart condus de un bărbat de 50 de ani care circula în sens opus. Când șoferul român a terminat cursa nebună, mașina lui a luat foc și a fost complet distrusă.

Citește continuarea AICI. 

 

---------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG    

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N     

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel