Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Un român căutat în toată Europa pentru că a înjunghiat un bărbat, locuia în liniște într-o zonă rurală din Sicilia
WhatsApp
Un român în vârstă de 38 de ani, pe numele căruia fusese emis un mandat european de arestare pentru tentativă de omor, comisă în România în 2011, a fost arestat, în această dimineață, de carabinieri.
Italia. Un român, căutat în toată Europa după ce a înjunghiat un bărbat, locuia în liniște într-o zonă rurală din Sicilia.

Infractorul român, în vârstă de 38 de ani, a fost urmărit și arestat de carabinieri într-o casă din mediul rural din Marsala, unde locuia din anul 2010.

Acesta trebuie să execute o pedeapsă definitivă de 5 ani de închisoare pentru înjunghierea unui bărbat în timpul unei dispute. În plus, românul a acumulat de-a lungul anilor diverse antecedente penale pentru infracțiuni contra proprietății și a persoanelor, relatează ragusanews.com.

Militarii l-au identificat, imediat, după raportul Serviciului de Cooperare Polițienească Internațională al MAI și l-au dus în închisoarea Pietro Cerulli din Trapani, în așteptarea extrădării în România.

Un alt român, de 43 de ani, rezident în Artogne, zona Brescia, a fost încătușat, după ce și-a bătut cu sălbăticie fiica, soția și soacra, cu care locuia în aceeași casă.

 

Italia. Un român beat și-a atacat, violent, fiica minoră, soția și soacra

Grație intervenției carabinierilor din Pisogne, scandalul nu a degenerat într-o scenă sângeroasă, însă bărbatul, care era în stare de ebrietate, a fost arestat și dus la închisoare sub acuzația de maltratare în familie, infracțiune care face obiectul codului roșu.

Episodul violent s-a petrecut în noaptea de marți spre miercuri. Soția agresorului a cerut ajutorul oamenilor legii, după ce soțul a ajuns acasă sub influența alcoolului și a sărit la bătaie de fiica lor de 12 ani și la bunica de 74 de ani, relatează quibrescia.it.

La fața locului au sosit atât carabinierii, cât și medicii de pe ambulanță. În ciuda prezenței militarilor și a medicilor, românul nu s-a oprit, continuând să le insulte pe cele trei femei care au fost internate în spitalele din Lovere și Pisogne pentru rănile primite.

Oamenii legii au demarat o anchetă pentru a se stabili dacă acesta a fost un episod izolat sau dacă bărbatul a folosit deja violența domestică în trecut.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel