Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Un român a spart parbrizul unui autobuz, după ce șoferul i-a închis ușa în nas. Încătușat după ce și-a ieșit din minți
WhatsApp
Un român, în vârstă de 40 de ani, a fost încătușat ieri seară, în Prato, Italia, după ce a devenit violent și a spart parbrizul unui autobuz.
Italia. Un român a spart parbrizul unui autobuz. Încătușat după ce și-a ieșit din minți: a început să țipe și să amenințe șoferul cu cuțitul. FOTO: captură notiziediprato.it

Episodul nefericit a avut loc ieri seară, când șoferul autobuzului a închis ușile pentru că bărbatul nu purta mască de protecție. S-a întâmplat ieri seară în stația spitalului. Românul a fost arestat de carabinierii din Prato.

Pentru român, arestarea de ieri seară este a doua în doar patru zile. Bărbatul de 40 de ani, de fapt, a ajuns în cătușe duminică pentru amenințări la adresa managerului unei pizzerii din Piazza Duomo care, după ce a consumat cantități însemnate de alcool, îi prezentase nota de plată.

 

Românul a început să înjure și să amenințe cu un cuțit șoferul autobuzului

 

Șoferul autobuzului a închis ușile când și-a dat seama că bărbatul nu avea mască de protecție la el. Acesta din urmă stătea în mijlocul drumului, în fața autobuzului, și a început să înjure și să amenințe cu un cuțit care îl împiedică pe șofer să plece. Apoi, nemulțumit, a început să lovească parbrizul până s-a spart.

Carabinierii au intervenit la fața locului și au asistat la furia românului care, în cele din urmă, a fost blocat și arestat sub acuzația de prejudiciu agravat, amenințări, purtare a armei de înjunghiere și deranjarea liniștii publice.

După arestarea de duminică, românul fusese supus controlului judiciar, care nu a avut efect. Astăzi dimineață a avut loc audierea de validare în fața judecătorului de cercetări preliminare infracțiunile pentru care bărbatul a ajuns în cătușe.

Judecătorul a stabilit că românul poate fi anchetat în stare de libertate și l-a lăsat să plece din arest, cu obligația de a nu părăsi orașul Prato.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel