Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Un român a primit un cadou de la carabinieri, chiar de ziua lui. Darul însă nu i-a plăcut
WhatsApp
Un cetățean român, de 36 de ani, fără adăpost, care a fost arestat și a ajuns în închisoare la câteva ore, chiar de ziua sa de naștere. Pe numele acestuia, magistrații din Vasto au emis un mandat de arestare, pentru comiterea infracțiunii de furt calificat.
italia_furgar_roman_arestat_de_ziua_lui

Românul, de aproximativ un an, își pierduse urmele și se ascundea. Însă a fost depistat de polițiști în urma unui control privind asigurarea securității în Trentino.

Fugarul român, supus deja măsurii preventive de supraveghere specială, avea obligația să se afle la domiciliul său din Martinsicuro, din provincia Teramo, regiunea Abruzzo. Acesta însă s-a aciuat într-o fermă abandonată din orașul Trentino, unde a fost descoperit de Carabinieri din Nucleul Operațional și Radiomobil, în timp ce dormea pe un pat improvizat.

Acum, românul va trebui să răspundă în fața judecătorului de la Teramo pentru încălcarea supravegherii speciale, relatează ekuonews.it.

În curs mai sunt desfășurate și alte investigații pentru a-i identifica pe complicii tânărului de 36 de ani și dacă acesta se face responsabil de spargerile caselor din zonă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
19 apr 2024, 22:40
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel