Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia: Un român a înjunghiat o femeie, deranjat de zgomotele produse când spăla baia
WhatsApp
Un român de 52 de ani amețit de aburii alcoolului, deranjat că vecina sa face curățenie și își spală baia, a pus mâna pe un cuțit pentru... a o reduce la tăcere. Femeia a reușit să sune la carabinieri cu ultimele puteri.

Amețit de aburi alcoolului, deranjat de zgomotul vecinei vinovată doar că a spălat toaletă, românul ia un cuțit și o atacă pe femeie chiar în fața casei sale. Bărbatul a lovit-o cu un cuțit cu o lamă de 25  de centimetri în spate, gât și mâini, în timp ce femeia a încercat cu disperare să se apere. 

Carabinierii din Colleferro au confirmat că au arestat un român de 52 de ani, acuzat de tentativă de omor și ultraj. Carbinierii, alertați de victimă, o femeie de 44 de ani, din Artena, au intervenit în locuința femeii, care a fost imediat transportată la spital cu răni grave, potrivit ilmessagero.it.

Femeia a încercat din răsputeri să se salveze de furia și s-a ales cu tăieturi pe spate, gât și mâini. Femeia a reușit să le indice  numele atacatorului și casă bărbatului. Carabinierii au descins în locuința să, însă bărbatul a început să îi atace și pe oamenii legii, lovindu-i cu pumnii și picioarele și opunând rezistență reținerii. 

În locuința românului, mai precis chiar în dormitor, lângă el,  a fost găsită și armă folosită de bărbat cu care a rănit-o pe femeia de 44 de ani. Bărbatul a fost arestat și dus în închisoare. Femeia pe care el a atacat-o a fost transportată cu o ambulanță la camera de urgență a spitalului din Colleferro, unde medicii i-au acordat primul ajutor. Femeia va avea nevoie de îngrijiri medicale pentru cel puțin 7 zile, în special pentru o tăietură mai profundă în spatele umărului stâng.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel