Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia: Un român a fost salvat de poliție după ce s-a întins pe șinele de tren
WhatsApp
Un român s-a întins pe șinele de cale ferată în Italia și aștepta să fie lovit de tren, fiind salvat în ultima clipă de intervenția rapidă a polițiștilor feroviari. 
Italia: Un român a fost salvat de poliție după ce s-a întins pe șinele de tren / Foto: Pxhere

Incidentul tensionat a avut loc miercuri după-amiază devreme, la gara Terni, în Italia, generând o situație de panică și alarmă printre călători și personalul feroviar.

În jurul orei 13:30, un bărbat a fost observat întinzându-se pe una dintre șinele de cale ferată, declanșând imediat alarma de urgență și oprirea temporară a traficului feroviar în zonă. Polițiștii feroviari din Terni au intervenit prompt, reușind să ajungă la bărbat înainte ca acesta să fie lovit de un tren care se apropia, conform presei străine.

 

Românul voia să își ia zilele din cauza unei despărțiri

 

Conform informațiilor preliminare, bărbatul, în vârstă de aproximativ treizeci de ani este de origine română și era rezident în provincia Roma. Motivul pentru gestul său disperat ar fi fost sfârșitul relației cu fosta sa parteneră și mama copiilor săi, o situație care l-a plasat într-o stare deosebit de tulburată și vulnerabilă.

După ce au ajuns la locul incidentului, polițiștii feroviari au reușit să calmeze bărbatul și să-l convingă să renunțe la gestul extrem. Ulterior, el a fost condus în siguranță la birourile autorității feroviare, unde a primit asistență suplimentară.

Familia tânărului a fost informată despre incident și a fost îndrumată să se ocupe de el în continuare. Aceasta a sosit la Terni cu trenul în urma apelului autorităților și s-a implicat în gestionarea situației, oferind sprijinul și suportul necesar în această perioadă dificilă.

Incidentul de la gara Terni subliniază importanța intervenției rapide a autorităților în situații de criză și necesitatea acordării de sprijin și asistență persoanelor aflate în dificultate emoțională și psihologică.

 

-------------------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG 

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel