Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Un român a fost filmat în timp ce transporta cadavrul victimei sale pe scuter
WhatsApp
Un român a fost filmat în timp ce transporta cadavrul victimei sale pe scuter, în comuna Scisciano, Napoli, Italia.
Român fără adăpost, înjunghiat la gară în Florența, Italia. Arma este de negăsit / Foto ILUSTRATIV

Suspectul pare a fi un cetățean român în vârstă de 48 de ani, care a fost filmat pe 3 iunie în timp ce transporta pe un scuter un cadavru ascuns într-o pungă de plastic, transmite Daily News 24.

Victima este un bărbat de 54 de ani, al cărui cadavru a fost găsit în zona rurală din Scisciano a doua zi după evenimente.

 

Autotirățile din Scisciano au anunțat că au găsit un cadavru


Dinamica incidentului nu a fost încă clarificată. Momentan, potrivit reconstituirii, bărbatul de naționalitate română este acuzat de omor voluntar și ascunderea unui cadavru. Bărbatul, de fapt, a fost filmat de camerele de supraveghere video în jurul orei 3 dimineața în timp ce trecea pe străzile din Somma Vesuviana la bordul unui scuter pe care era ascunsă și victima, legată într-o pungă de plastic.

Cadavrul victimei a fost apoi găsit a doua zi în zona rurală din Scisciano.

Imaginile au fost achiziționate de carabinierii coordonați de procuratură, iar Tribunalul din Nola a validat arestarea bărbatului care este acuzat de omor voluntar și ascundere de cadavru. Investigațiile sunt încă în curs de desfășurare pentru a clarifica motivele crimei și dinamica incidentului.

Un alt bărbat, a avut o tentativă de omor asupra a trei persoane.

 

Șoferul unei mașini mari încearcă să doboare trei bărbați în parcarea unui hotel 

 

Au apărut imagini șocante cu un șofer care pare să încerce să doboare un bărbat în parcarea unui hotel din Teritoriul de Nord, conform Daily Mail. 

O înregistrare video postată pe internet arată cum o mașină se îndreaptă cu viteză pe McMillans Road, în Darwin, Australia spre trei bărbați în primele ore ale dimineții de sâmbătă.

În momentul în care este aproape de a lovi grupul, vehiculul se oprește brusc, apoi se întoarce și pleacă în timp ce bărbații aruncă cu pietre în capotă. Dar, câteva momente mai târziu, șoferul se întoarce - virând în zona din față a hotelului Quality și lovind unul dintre pietoni, în timp ce bărbații se străduiau să iasă din drum.

Mașina nu se oprește, se întoarce pe șosea și pleacă în viteză, în timp ce vehiculele de poliție sosite la fața locului pornesc în urmărire. 

Bărbatul lovit nu a fost, din fericire, grav rănit. Poliția NT a declarat că această coliziune a fost unul dintre numeroasele incidente dintre două familii aflate în conflict, care sunt în curs de investigare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel