Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Un român a fost eliberat din închisoare după ce și-a amenințat soția că o va arunca de la balcon
WhatsApp
Un român acuzat de violență împotriva soției sale de aceeași naționalitate, după ce a amenințat că o aruncă de la balcon, a fost eliberat din închisoare după audiere.
Italia. Un român a fost eliberat din închisoare după ce și-a amenințat soția că o va arunca de la balcon

Bărbatul, un român de 53 de ani, a fost eliberat din închisoarea San Nicola după șase luni, după ce a amenințat soția că o aruncă de la balcon. Faptele au avut loc în Avezzano, unde cuplul locuiește permanent.

Potrivit acuzațiilor, bărbatul de naționalitate română și-ar fi agresat fizic în mai multe rânduri soția, de asemenea româncă, chiar și în prezența fiicei lor mici, obligând-o să se trateze la urgențe.

 

Româncă amenințată cu moartea 



Mai mult, într-una din dățile în care se certau, bărbatul ar fi amenințat-o că o aruncă de la balcon. Însă, audierea de ieri a scurtat pedeapsa agresorului.

Sora victimei, care a fost audiată ca martor al acuzării de către tribunalul din Avezzano în componență colegială, a minimalizat incidentul. Presată de apărarea inculpatului, martora a declarat că nu a asistat niciodată la vreo agresiune, ci doar la certuri.

Potrivit declarației femeii, acestea erau simple neînțelegeri între cei doi soți, cu schimburi reciproce de insulte, care uneori apăreau din cauza nerăbdării soției față de problemele cu băutura ale inculpatului.

 

Agresorul a fost eliberat după declarațiile surorii victimei



Declarațiile făcute sunt extrem de importante, deoarece ar putea zdruncina cazul acuzării. Imediat după aceea, procurorul a cerut revocarea măsurii preventive, anticipând apărarea, care s-a alăturat cererii.

Tribunalul Avezzano a dispus eliberarea imediată a inculpatului, dar, considerând că existau încă indicii de vinovăție, a dispus ca inculpatul să nu se apropie la o distanță mai mică de 500 de metri de femeie și să nu comunice cu aceasta.

Astfel, românul a fost eliberat din închisoare la câteva minute după ce a fost anunțat ordinul, conform presei italiene.

 

---------------------------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG 

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel