Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Un român a fost ARESTAT după ce a încălcat ordinul de INTERDICȚIE și amenințat-o pe fosta soție că o UCIDE
WhatsApp
Poliția din Teramo, în urma cercetărilor efectuate sub coordonarea parchetului local au decis arestarea a unui român care în nenumărate rânduri a încălcat ordinul de restricție și a bătut-o pe fosta soție și chiar a amenințat-o cu moartea.
sursa foto: livesicilia.it

Echipa mobilă Teramo, în urma investigațiilor efectuate sub coordonarea Parchetului, a executat ordinul de arestare a cetățeanului român G.I.P. cu domiciliu în Teramo asupra căruia era aplicată măsura de interdicție de a se apropia de fosta soție, sora ei, soacra și cei doi copii ai acestora, precum și în locurile frecventate de cei menționați.

Investigațiile au arătat că, din iunie 2020, el a maltratat-o ​​pe fosta soție, monitorizându-i continuu mișcările, pândindu-i domiciliu, trimițând numeroase mesaje de amenințare către ea și către unul dintre copii pentru a-i cere fotografii sau video pentru a controla mișcările fostei soții. 

Mai mult, bărbatul a amenințat cu moartea pe fosta soție, pe copiii lor, precum și pe orice altă persoană care îi fusese apropiată. 

În plus, echipa mobilă din Teramo a arestat un italian, cu reședința în Teramo, care pe 12.08.2021 a fost condamnat la închisoare 15 ani și 1 lună închisoare pentru faliment fraudulos și numeroase bunuri furate în perioada 2011-2015.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel