Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Un român a făcut prăpăd pe străzile din Taranto: A lovit zeci de mașini parcate și s-a oprit într-o dubă
WhatsApp
Un accident rutier, în care a fost implicat, un șofer român, a avut loc în noaptea de 23 aprilie în via Anfiteatro din orașul Taranto.
Italia. Un român a făcut prăpăd pe străzile din Taranto A lovit zeci de mașini parcate și s-a oprit într-o dubă

Un român, aflat la volanul unui Audi, a lovit mai multe mașini  parcate, lovind chiar și duba unui bar din zonă.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit, însă românul a provocat pagube semnificative automobilelor lovite.

Atrași de zgomotul puternic al impactului, mai mulți martori au ajuns la fața locului și au sunat la poliție. Imediat, la locul accidentului a ajuns și oamenii legii care l-au identificat repede de român, transmite cronachetarantine.it.

Din primele informații se pare că șoferul român conducea cu viteză excesivă, mult peste limita admisă de lege.

Un alt român a încercat să fure haine dintr-un magazin dar, când a fost prins, a abandonat bunurile furate și a încercat să scape. Carabinierii l-au identificat și capturat la finalul unei scurte urmăriri în vecinătatea centrului comercial.

 

Italia. Român urmărit ca-n filme, după ce a încercat să fure haine dintr-un magazin

 

Incidentul s-a petrecut, sâmbătă,  16 aprilie, în magazinul „Globo” din via Verga din localitatea Carlino. Un român a fost surprins în timp, ce a încercat să fure haine dintr-un magazin.

Fiind prins, bărbatul a abandonat bunurile furate și a încercat să scape. Carabinierii l-au identificat și capturat, rapid, în zona centrului comercial. Arestul nu a fost însă suficient pentru a-l ține liniștit la domiciliul pe hot. Astfel, tânărul de 24 de ani a dispărut, fugind și din arest la domiciliu, la câteva ore după audierea de validare a arestului, scrie ilrestodelcarlino.it

Evenimentul a avut loc sâmbătă după-amiază, în magazinul „Globo”. Personalul magazinului a observat un tânăr suspect, care se plimba printre rafturi. De aceea, a anunțat carabinierii, care au trimis la fața locului  o patrulă.

La vederea militarilor, tânărul român, de 24 de ani, care între timp ieșise din magazin, s-a întors și a abandonat bunurile furate, după care a încerca să fugă.

Militarii au observat că placa antifurt fusese scoasă de pe îmbrăcămintea abandonată de tânăr. Camerele video ale magazinului au permis carabinierilor să reconstituie mișcările românului. Prin urmare, carabinierii au pornit pe urmele fugarului care, între timp, a reușit să se facă nevăzut. L-au zărit însă nu departe de magazin și l-au urmărit.  

După o scurtă urmărire, tânărul de 24 de ani a fost arestat sub acuzația de tentativă de furt calificat. Bunurile furate, în valoare totală de 125 de euro, au fost returnate magazinului. La finalul cercetărilor, tânărul a ajuns în arest la domiciliu, în așteptarea audierii de validare. Arestul a fost validat. Audierea a fost însă amânată deoarece românul arestat a dispărut de acasă, pierzându-și urmele.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel