Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Un român a murit pe loc, după ce a căzut cu mașina într-o prăpastie. Poliția ia în calcul o sinucidere 
WhatsApp
Un bărbat de 53 de ani, de origine română, a murit pe loc, după ce a căzut cu mașina de pe stânca Celano, care se află în Colle Felicetta. Comunitatea locală este în doliu, deoarece românul era de o bunătate incredibilă, mereu dispus să ajute persoanele în vârstă.
Italia. Un român a murit pe loc, după ce s-a prăbușit cu mașină într-o prăpastie. Poliția ia în calcul o sinucidere 

Potrivit primelor informații, românul, în vârstă de 53 de ani, s-ar fi sinucis, conducând Opel-ul său direct spre prăpastie.  La fața locului au ajuns carabinierii din stația Celano, pompierii și medici de la Serviciul de Ambulanță, care au constatat decesul. Pompierii Avezzano au asigurat recuperarea vehiculului. La locul accidentul a sosit și un elicopter, care apoi a plecat în direcția L'Aquila, scrie ilmessaggero.it.

Bărbatul era binecunoscut în Celano. A lăsat în urmă o soție și un fiu îndurerați. Primarul din Celano, Settimio Santilli, își amintește că  românul era de bunătate incredibilă, mereu disponibil să ajute persoanele în vârstă.

"Pierderea lui este o adevărată tragedie. O persoană de o bunătate incredibilă. Era mereu disponibil să ajute persoanele în vârstă. Odihnește-te în pace și ai grijă de familia ta, de acolo de sus,  acum așa cum ai făcut cu atât de mulți oameni, care au avut nevoie de dragoste, solidaritate, afecțiune, dar și mult profesionalism și disponibilitate” spune Settimio Santilli, primarul din Celano, relatează terremarsicane.it.

 

În alt  șofer român urmărit, ca-n filme, de polițiști. Bărbatul a fugit pe jos

 

Polițiștii din Napoli au avut parte de o seara plină de acțiune, după ce un șofer nu a oprit la cererea oamenilor legii.  Tânărul de 22 de ani, de origine română, a accelerat, apoi și-a abandonat mașina și a încercat să scape pe jos de polițiști. 

Agenții Comisariatului Poggioreale, în timpul serviciului de control teritorial, la trecerea prin via Galileo Ferraris, au făcut unui șofer semn să oprească. La vederea patrulei de poliție, șoferul s-a prefăcut că oprește și apoi a accelerat în direcția Luzzatti. 

Patrula de polițiști a urmărit automobilul suspect, care se deplasa cu viteză și efectua manevre periculoase. Grație sprijinului unei patrule de la Oficiul General de Prevenire, automobilul a fost interceptat în via Carlo Bussola. Aici, șoferul a pierdut controlul vehiculului și a lovit peretele unei clădiri. În ciuda impactului, bărbatul a ieșit din mașină și a încercat să evadeze pe jos, spre via Nicola Fraggianni, unde a fost blocat, scrie napoli.occhionotizie.it. 

Polițiștii l-au perchiziționat pe tânărul român, care avea asupra lui un cuțit de circa 15 cm lungime iar în mașină au găsit mai multe unelte folosite la spargeri, precum și o replică de pistol cu ​​aer comprimat. Tânărul român, de 22 de ani, cu antecedente penale, a fost arestat pentru vătămare și opunerea rezistenței față de un funcționar public. În plus a fost reclamat pentru deținere de arme sau obiecte capabile să rănească. În cele din urmă, mașina i-a fost confiscată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel