Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Un ROMÂN a băgat în SPITAL doi carabinieri
WhatsApp
Un român, în vârstă de 21 de ani, este acuzat de tentativă de furt, rezistență și vătămare a unui ofițer de poliție, în Italia.
sursa foto: livesicilia.it

Potrivit ilrestodelcarlino.it, românul ar fi încercat să fure o mașină fără să-și imagineze că este o mașină a poliției locale. S-a întâmplat luni seară, în Cervia, iar românul a fost arestat în cele din urmă pentru tentativă de tâlhărie, rezistență și rănirea oficialilor publici.

Tânărul a forțat mai întâi ușa mașinii parcată într-o stradă din centrul istoric și apoi a încercat să o pună în mișcare cu cablurile electrice de sub tabloul de bord. Încercarea de a o porni a fost întreruptă de intervenția unui agent în vederea căreia tânărul a reacționat însă cu insulte și lovituri.

Agentul de poliţie a încercat să-l imobilizeze, însă românul a ripostat lovindu-l cu pumnii şi cu picioarele. Spiritele au degenerat rapid. Un poştaş aflat în zonă a încercat să intervină în favoarea poliţistului şi, în paralel, a chemat un alt echipaj la faţa locului. Românul a fost încătuşat cu mare dificultate de poliţiştii ajunşi la faţa locului și i-a băgat pe doi dintre ei în spital cu răni vindecabile între 5 și 7 zile.

„Aceste fapte grave demonstrează încă o dată cât de periculoasă este activitatea forțelor de poliție, care în fiecare zi își riscă viața pentru a ne garanta securitatea", a declarat primarul orașului Cervia, Massimo Medri.

„Primul meu gând se adresează agenților răniți în timpul arestului, cărora le adresez cele mai bune urări pentru o recuperare rapidă în numele meu și în întregul oraș. Aș dori, de asemenea, să mulțumesc poștașului care a intervenit și carabinierilor din Milano Marittima care, ca întotdeauna, și-au arătat colaborarea cu poliția noastră locală”, a mai adăugat acesta.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel