Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Un moldovean care își agresa iubita și creștea droguri în ghiveci, săltat de polițiști după un scandal
WhatsApp
Carabinierii l-au arestat pe u n moldovean, de 27 de ani, acuzat că și-a maltratat partenera. Militarii au intervenit î n casa cuplului din Aosta, după ce au fost chemați pe data de 1 mai, chiar de vecini îngrijorați.
Italia. Răpit și bătut pentru un lot de droguri dispărut, de 25 de mii de euro. Un român a fost arestat

Oamenii legii spun că femeia, o moldoveancă, a dusă la spital, unde a primit îngrijiri medicale. Ulterior, victima a ajuns la secția de poliție unde a dat declarații. Victima a povestit polițiștilor că aceste episoade violente au loc de ceva vreme.

Când au intrat în casa cuplului, carabinierii au observat și niște plante de marijuana în ghivece. Prin urmare a fost declanșată și cercetarea privind deținerea de droguri. Tânărul moldovean, de 27 de ani, se află acum în  închisoare în Brissogne, scrie tg24.sky.it. 

Un alt caz asemănător a avut loc, de asemenea, în Italia, unde o româncă și un băiețel au fost bătuți și umiliți ani în șir în casa lor.

 

Italia. O româncă și băiețelul ei, agresați fizic și psihic ani în șir: Călăul lor, trimis la închisoare

 

Un bărbat, în vârstă de 58 de ani, din Galatone a fost condamnat la doi ani de închisoare de către judecătorul Edoardo D'Ambrosio, sub acuzația de maltratare a membrilor familiei și a concubinei sale.

Sentința prevede, de asemenea, o sumă provizorie de 5.000 de euro pentru partea civilă (reprezentată de avocatul Maurizio My) și numai în cazul în care va fi achitată, inculpatul va putea beneficia de suspendarea pedepsei în termen de două luni de la rămânerea definitivă a sentinței.

Bărbatul este acuzat că, în mod repetat, și-ar fi jignit, umilit și bătut soția concubină și fiul vitreg, uneori în prezența copiilor lor mici născuți din relația cu femeia de origine română.  

După abuzuri repetate, femeia a decis să îl denunțe pe bărbat la secția de poliție locală. Bărbatul, în vârstă de 58 de ani, își jignise sistematic partenera, bătând-o cu lovituri de picior, palme și pumni, ordonându-i să părăsească locuința familiei și obligând-o să ceară ospitalitate de la vecini și rude.

 

Agresorul a apucat-o de gât și ar fi încercat să o sufoce

 

Mai multe episoade de acest fel s-au petrecut de-a lungul timpului. Cum ar fi în seara zilei de 19 aprilie 2019, când bărbatul de 58 de ani ar fi ținut un cuțit de bucătărie la gâtul femeii; a împins-o în aragazul din bucătărie, în timp ce, cu o altă ocazie, a aruncat cu un scaun în ea.

În iulie, acesta ar fi apucat-o de gât și ar fi încercat să o sufoce. Violențele au continuat până la 27 octombrie. Cu ocazia zilei de naștere a fiului său, care a fost sărbătorită într-un restaurant, bărbatul și-ar fi bătut partenera de față cu invitații. La 20 ianuarie 2021, după ce a contactat-o telefonic, a jignit-o și i-a spus că va face demersuri pentru a-i lua copiii sau a-i plasa într-un centru de plasament.

Fiul său vitreg ar fi fost forțat în vâltoarea violențelor și represaliilor, după cum susțin anchetatorii, încă de la vârsta de 12 ani să se trezească la 5 dimineața și să lucreze în compania tatălui său vitreg, încărcând și descărcând încărcături grele de lemn. În ciuda vârstei sale fragede, acest lucru a reprezentat un efort fizic greu, ceea ce l-a împiedicat să meargă la școală în mod regulat. După ce va fi depusă motivarea sentinței, care este așteptată în următoarele 60 de zile, avocatul Andrea Bianco va putea face apel.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel