Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Un bărbat susține că întâlnit-o pe Andreea Rabciuc, românca dispărută de mai bine de un an de zile. Detaliul care ar putea oferi o nouă pistă: „Îmi amintesc că am văzut-o”
WhatsApp
Un bărbat susține că întâlnit-o pe Andreea Rabciuc, românca de 28 de ani dispărută pe 12 martie 2022 în Italia, chiar în dimineața în care a fost văzută ultima dată. Acest amănunt ar putea oferi noi elemente parchetului, care cercetează de un an pentru a înțelege ce s-a întâmplat cu tânăra.

„Îmi amintesc că am văzut-o pe fata aceea coborând dimineața pe la 06:50 de pe drumul numit Montecarottese spre Moie. Era îmbrăcată cu un hanorac și avea gluga pe cap. Eu merg pe acel drum în fiecare dimineață”. Astfel, într-o postare lăsată pe Facebook, un bărbat a comentat dispariția Andreei Rabciuc, românca de 28 de ani care locuia cu mama ei în Jesi și a dispărut de mai bine de un an.

3. -imagine fara descriere- (italia--un-barbat-sustine-ca-intalnit-o-pe-andreea-rabciuc--romanca-disparuta-de-mai-bine-de-un-an-de-zile--detaliul-care-ar-putea-oferi-o-noua-pista-imi-amintesc-ca-am-vazut-o-2.jpg)

SURSA FOTO: captură Fanpage.it

Bărbatul susține că s-a întâlnit cu ea chiar în dimineața când tânăra, după o ceartă cu iubitul ei Simone Gresti, a părăsit rulota pentru a merge acasă pe jos. Un amănunt care ar putea oferi noi elemente parchetului, care cercetează de un an pentru a înțelege ce s-a întâmplat cu tânăra. Bărbatul susține, din nou în postarea publicată în urmă cu patru zile și afișată ieri de emisiunea „Chi l’ha visto?”, că a văzut-o pe Andreea în acea dimineață (12 martie 2022), dar niciodată nu le-a spus nimic carabinierilor pentru că deja a scris sub o postare care anunta dispariția Andreei „dar nimeni nu mi-a răspuns”.

Unde a comentat bărbatul nu este clar, dar ar putea fi chemat de carabinieri pentru a raporta faptele.

Italia. Ultimul mesaj trimis de Andreea, înainte de a i se pierde urma de mai bine de o lună: „Trebuie să mă ajuți să dispar!”

 

Un an de la dispariția Andreei

 

5. -imagine fara descriere- (italia--un-barbat-sustine-ca-intalnit-o-pe-andreea-rabciuc--romanca-disparuta-de-mai-bine-de-un-an-de-zile--detaliul-care-ar-putea-oferi-o-noua-pista-imi-amintesc-ca-am-vazut-o-4.jpg)

SURSA FOTO: captură cronacheancona.it

Andreea Rabciuc, campioană a României la tir, era o tânără de origine română care avea o viață normală, obișnuită. Avea prieteni, pasiuni, un loc de muncă „dar după ce a întâlnit persoanele nepotrivite”, a subliniat partenerul mamei sale la microfoanele Rai Tre, „și-a distrus viața”.

Andreea lipsește de acasă de mai bine de un an de zile, nu a reușit să sărbătorească alături de cei dragi împlinirea a 28 de ani, în decembrie, iar ultima dată când a fost văzută se afla în rulota staționară din curtea fermei de pe Montecarottese, alături de proprietarul Francesco, de prietena ei Aurora și de iubitul acesteia, Simone.

Situația din acea noapte dintre vineri și sâmbătă, în urmă cu un an, din ceea ce a reieșit ulterior, a fost turbulentă. Andreea s-a certat toată noaptea cu iubitul ei Simone, care a decis apoi, la ora 05:20, să meargă să cumpere bere cu Aurora în Jesi. La întoarcere, însă, Andreea, care între timp a rămas în rulotă cu Francesco, în videoconferință cu Aurora, era și mai agitată. Vrea să plece, telefonul ei este în mâinile iubitului Simone, care încearcă să o împiedice să plece, el ar vrea să-l sune pe partenerul mamei sale să vină să o ia. Dar Andreea pleacă în cele din urmă, pe jos, pe șoseaua Montecarottese, spre Moie, singură, fără bani și fără telefon. Care îi vor fi restituite mamei sale abia duminică.

Cert este că din acea dimineață de sâmbătă, 12 martie 2022, nu se mai știe nimic despre ea, pare să fi dispărut în neant. Au fost lansate căutări, care s-au încheiat după șapte zile pe motiv de plecare voluntară. Primul punct de cotitură în acest caz s-a produs însă la o lună după dispariția ei, pe 13 aprilie: participanții la seara respectivă au fost convocați la cazarma Companiei de Carabinieri din Jesi.

Răsturnare de situație în cazul dispariției Andreei în Italia: „Am văzut-o plecând“

 

Campioana româncă a dispărut în condiții misterioase, după o petrecere

 

4. -imagine fara descriere- (italia--un-barbat-sustine-ca-intalnit-o-pe-andreea-rabciuc--romanca-disparuta-de-mai-bine-de-un-an-de-zile--detaliul-care-ar-putea-oferi-o-noua-pista-imi-amintesc-ca-am-vazut-o-3.jpg)

SURSA FOTO: captură Fanpage.it

Simone a fost apoi anchetat cu ipoteza infracțiunii de răpire și și-a încredințat apărarea avocatului Emanuele Giuliani. Ancheta, condusă de carabinieri, este coordonată de procurorul Irene Bilotta, care a cerut deja două prelungiri. Între timp, cabana se află sub sechestru, iar două jachete ale lui Simone, mașina acestuia și cea a mamei sale sunt, de asemenea, sechestrate.

Investigațiile continuă, dar încă nici urmă de Andreea. Cu o seară înainte, ea i-a spus fostului ei iubit Daniele că vrea să scape de toată lumea, că vrea să-și schimbe viața. Cei doi și-au stabilit o întâlnire, dar apoi ea o ratase pentru că voia să petreacă o ultimă seară cu Simone.

Daniele, pe de altă parte, se afla cu prietenul său Omar într-un bar din Jesi, unde au stat până la ora opt dimineața și apoi s-au culcat.

Italia. Mama Andreei, românca dispărută de șapte luni, în lacrimi: „Spune-mi unde este fiica mea!”

 

Unde a dispărut Andreea Rabciuc?

 

O aștepta cineva în fața cabanei? Cineva pe care Andreea îl chemase să o ia? Cine? Rămân doar speculațiile.

În acea seară, Andreea îl sună și pe tatăl ei natural, aflat de 20 de ani în Spania, dar el doarme și nu răspunde: cu două săptămâni înainte îi mărturisise că are probleme.

Figuri și personaje care se întrepătrund, situații care se derulează pe firul unei existențe devenite din ce în ce mai complicate, în această situație cu prea multe fațete încă obscure și care, după primele luni de expunere mediatică, s-a estompat încet-încet.

2. Italia. Un... (italia--un-barbat-sustine-ca-intalnit-o-pe-andreea-rabciuc--romanca-disparuta-de-mai-bine-de-un-an-de-zile--detaliul-care-ar-putea-oferi-o-noua-pista-imi-amintesc-ca-am-vazut-o-1.jpeg)

SURSA FOTO: captură picchionews.it

Nu este însă și cazul celor care încă o mai așteaptă, precum mama ei, Georgeta, a celor care nu s-au resemnat să spere că Andreea, oriunde s-ar afla, s-ar putea întoarce într-o zi.

Italia. Mama Andreei, românca dispărută de patru luni, strigăt de ajutor: „Unde ești draga mea? Înnebunesc!”

 

----------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG 

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel