Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Un bărbat încearcă să își apere soția de doi români agresivi, dar împușcă un al treilea om nevinovat
WhatsApp
Un bărbat a fost împușcat din greșeală, după ce doi români s-au luat de o barmaniță în timpul muncii. Soțul ei a vrut să o apere, dar a nimerit pe altcineva.
Italia. Un bărbat încearcă să își apere soția de doi români agresivi, dar împușcă un al treilea om nevinovat

Tragedia s-a întâmplat în dimineața zilei de duminică, 12 februarie, în barul unei benzinării din zona Mantova, conform presei străine.

Vezi și: Moarte misterioasă în Italia. O româncă de 30 de ani a fost găsită moartă pe plajă. "Nici un semn de violență"

El a tras pentru a-și apăra soția de doi hărțuitori, dar glonțul a lovit o a treia persoană, din fericire nu grav, care nu avea nicio legătură cu cearta. După cum relatează Ansa, accidentul s-a întâmplat în dimineața zilei de duminică, 12 februarie, în barul unei benzinării din Revere, în comuna Borgomantovano (Mantova).

Vezi și: „O situație de profundă incertitudine”. Tânără româncă, găsită fără viață în Italia: Familia cere redeschiderea anchetei la 7 ani de la tragedie

 

Dintr-o dată s-a tras un foc de armă, care a lovit un client neimplicat în altercație

 

Doi bărbați de naționalitate română, vizibil beți, au început să o hărțuiască verbal pe barmaniță. Femeia s-a dus apoi acasă pentru a-și avertiza soțul de ceea ce i s-a întâmplat. Bărbatul a mers la bar ținând în mână un pistol de calibru mic și a început să se certe cu cei doi hărțuitori.

Deodată, un foc de armă s-a tras și a lovit un client care nu era implicat în disputa lor. Bărbatul rănit a fost transportat la spitalul din apropiere, la Pieve di Coriano, iar starea sa nu este gravă. Soțul barmaniței a mers apoi la carabinieri pentru a raporta cele întâmplate. Ulterior, militarii au ajuns la locul împușcăturilor pentru investigații care sunt încă în desfășurare.

 

-------------------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG   

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N    

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel