Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Ultima scrisoare a româncei care a sfârșit în mâinile partenerului: „Acum e frig. Dragul meu soț, te-am iubit prea mult ca să plătesc cu viața”
WhatsApp
Fiica cea mare a Liliei a publicat pe rețelele de socializare o scrisoare emoționantă în numele mamei ucise de partenerul ei la Spinea, provincia Veneția, regiunea Veneto din Italia. „Mi-ai promis iubire veșnică mie și copiilor mei, dar m-ai ucis” .
FOTO: captură ilmattino.it

„Mi-ai promis iubire veșnică și să-mi iubești copiii ca și cum ar fi ai tăi, dar m-ai ucis”. Acestea sunt cuvintele pe care fiica Liliei le spune în numele mamei ei printr-o scrisoare emoționantă. Femeia de 40 de ani a fost ucisă la Spinea vineri seară de partenerul Alexandru.

Bărbatul a înjunghiat-o vineri, în jurul miezului nopții, după o ceartă aprinsă. Înainte de a suna în ajutor, a vegheat asupra trupului neînsuflețit până sâmbătă la 5 dimineața.

„În destinul meu nu am vrut alți bărbați, dar iată-te”, scrie din nou fata Liliei imaginându-și ce ar fi spus mama ei. „Un băiat frumos pe dinăuntru și pe dinafară. M-ai făcut să mă îndrăgostesc din prima clipă de forțele tale, dar și de slăbiciunile tale. Nu mă mai ai, dar mi-ai promis marea sau soarele, mi-ai promis iubire veșnică și să-mi iubești copiii ca și cum ar fi ai tăi. Mi-ai promis o viață lungă și frumoasă împreună, dar parcă promisiunile au fost inversate”.

Scrisoarea a fost scrisă de fiica cea mare a Liliei, din prima căsătorie, și a fost publicată online împreună cu strângerea de fonduri pentru înmormântarea femeii. Pe GoFundme s-a strâns deja suma de 2.300 de euro.

Italia. O mamă româncă și-a găsit sfârșitul sub atacul soțului: Copilul cuplului, de numai patru ani, era în casă în momentul tragediei - FOTO

 

„Acum e frig în jurul meu. Totul s-a terminat în sfârșit”

 

În scrisoarea semnată în numele mamei sale, fata își imaginează ultimele clipe dinaintea crimei. „Tu, Alexandru, stai și uită-te la mine în timp ce fumezi țigară după țigară. Totul cu un calm pe care pământul nu l-a văzut niciodată. Dar tu de ce fumezi cu mâna stângă? Ah, acum înțeleg: în mâna dreaptă ai un cuțit, același cu care m-ai înjunghiat nu o dată, ci de multe ori. Acum e frig în jurul meu. Totul s-a terminat în sfârșit. Dragul meu soț, te-am iubit prea mult ca să plătesc cu viața mea. Copilul meu este că a fost luat de carabinieri și dus la spital? Eu, Lilia, plec într-o trăsură. Sunt liberă”.

Sâmbătă și duminică, prietenii și rudele victimei s-au adunat în rugăciune într-o parohie ortodoxă română din Spinea, la câțiva pași de locul unde a avut loc tragedia. „Ne-am rugat împreună pentru sufletul ei, pentru a o însoți în ultima ei călătorie. Am făcut apoi aranjamente cu Primăria pentru a organiza o strângere de fonduri pentru repatrierea trupului”, a explicat părintele Vasile Stelian Apostol pentru ziarul La Nuova Venezia.

Pentru următoarele zile este așteptată și sosirea tatălui Liliei care vrea să coordoneze întoarcerea acasă a trupului neînsuflețit.

Italia. Se cere închisoare pe viață pentru o badantă româncă. Pensionarul i-a promis că se va căsători cu ea și că-i va lăsa toată averea

--------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG 

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel