Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Trei ROMÂNI „CARABINIERI”, arestați. Ce i-a „TRĂDAT”
WhatsApp
Trei români au fost arestați, lângă Florența, după ce au intrat sub un pretext fals în casa unei bătrâne și au furat bijuterii valoroase dându-se drept carabinieri.

Potrivit freepressonline.it, jaful s-a petrecut în data de 1 martie. Cei trei români, cu vârste cuprinse între 32 și 36 de ani, îmbrăcați în uniformă de carabinieri, au bătut seara târziu la ușa femeii din Sesto Fiorentino. Sub pretextul că locuința ei era vizată de hoți, falșii carabinieri au intrat în casă și i-au cerut bătrânei să verifice dacă nu cumva i-au fost furate bijuteriile.

Citește și Italia. ROMÂNCĂ, dată DISPĂRUTĂ de mamă după 9 ani

Femeia a verificat bijuteriile, ocazie cu care hoții au văzut locul în care erau ascunse. Unul din bărbați i-a atras apoi atenția bătrânei, iar ceilalți au furat toate bijuteriile.

Aceeași rețetă au aplicat-o și în cazul fiului bătrânei, care locuiește în aceeași clădire. Și din casa acestuia românii au plecat cu bijuterii valoroase, mai multe cecuri în alb și bani.

Hoții au dispărut apoi brusc după un fals apel făcut prin stația de emisie-recepție.

Citește și Italia. Trei ROMÂNI au furat MII de euro de la italieni. Se dădeau drept MEDICI

Femeia a constatat că îi lipsesc bijuteriile abia după câteva ore. A urmat o anchetă complicată, în urma căreia cei trei români au fost prinși, trădați fiind de mașina cu care circulau și pe care bătrâna a recunoscut-o.

Anchetatorii au stabilit că românii au comis mai multe jafuri folosind aceeași metodă.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel