Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Transportator român, ucis alături de coleg: „Nu i-am văzut! Nici măcar nu și-a dat seama de impact”
WhatsApp
Toader Ș., un român în vârstă de 55 de ani, și Massimiliano D. L., un italian în vârstă de 51 de ani, au fost uciși, ieri, pe tronsonul spre nord dintre Liscate și Pozzuolo Martesana din provincia Milano, Italia. Un șofer de TIR a dat peste ei și a fugit de la locul faptei: „Nu i-am văzut, nu mi-am dat seama de impact” .
Italia. Transportator român, ucis alături de coleg: „Nu i-am văzut! Nici măcar nu și-a dat seama de impact”. FOTO: captură ilgiorno.it

Șoferul de TIR, în vârstă de 40 de ani, i-a ucis pe cei doi transportatori, iar acum este în arest la domiciliu, acuzat de crimă rutieră și fugă de la locul accidentului. Testele toxicologice efectuate după reținere au dat toate rezultate negative.

Interogatoriul judecătorului de instrucție va trebui să clarifice fiecare detaliu. „Nu i-am văzut”, le-ar fi înjurat de mai multe ori noaptea trecută agenților Polstrada care, după ore întregi de căutări, l-au găsit în Muggiano, un cartier din Milano. Șoferul de TIR a jurat că „nici măcar nu și-a dat seama de impact”. Totuși, camionul, care după ce i-a copleșit pe cei doi și-a continuat drumul spre Agrate, a părăsit caseta de taxare și a intrat în rețeaua rutieră obișnuită din jurul Milano.

Arestul la domiciliu a fost dispus de procurorul de gardă, Paolo Storari. Dinamica evenimentului a fost reconstituită de polițiștii rutieri San Donato Milanese.

Italia. Muncitori români, majoritatea femei, exploatați de patru italieni: Primeau 4,50 euro pe oră și erau ținuți în câmp 11 ore zilnic

 

Șoferii au coborât din dubă pentru a asigura încărcătura

 

Cei doi șoferi morți, un român și un italian, călătoreau împreună într-o dubă albă. Transportau țevi de oțel, de genul celor folosite la sistemele de încălzire, și se îndreptau spre un șantier din zonă. Tocmai au trecut de rampa de intrare dinspre Brebemi spre Teem, pe teritoriul Liscate-Pozzuolo Martesana. Pe banda spre Agrate, s-au hotărât brusc să oprească vehiculul pe banda de urgență pentru a verifica și asigura încărcătura care se slăbise. Amândoi au ieșit din cabină și erau staționați lângă dubă, când deodată TIR-ul a dat peste ei. Un final teribil pentru cei doi bărbați. Unul dintre ei a fost lovit și strivit de camion. Al doilea a fost strivit de dubă. Ambii au murit pe loc.

Dublă crimă în Italia. Mamă româncă și fiica ei, împușcate de soțul italian. Gabriela și Renata au fost găsite moarte în vila lor

Îngrozitoarea secvență a fost asistat de un martor, un șofer aflat în tranzit, care ar fi sunat la 112, cerând ajutor și furnizând un număr al plăcuței de înmatriculare a camionului, care între timp și-a continuat cursa.

Pe cele două trupuri neînsuflețite a fost efectuată o autopsie. Ancheta continuă.

Italia. Româncă, înjunghiată după o ceartă cu un conațional: „Stau până târziu, se îmbată și țipă, dar niciodată nu au mers așa departe”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel