Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Tânăr român, găsit înecat într-un lac, după ce a fost dat dispărut. Familia sa e șocată: „Marius a fost atât de bun cu toată lumea“
WhatsApp
Un român, în vârstă de 35 de ani, dat dispărut duminică de familie, a fost găsit mort  în iazul Alkali din Prato, Italia. Nu se ştie nimic despre cum a ajuns bărbatul să se înece în lac.

Trupul neînsuflețit al unui român a fost găsit în lacul Alkali din via De Gasperi din estul Prato, la câțiva pași de Interport și Gonfienti. Descoperirea a fost făcută luni, 18 iulie, la ora locală 19:45, de scafandrii pompierilor angajați în căutarea sa. Tânărul român nu a mai dat nicio veste de duminică seară, iar ultima dată a fost văzut chiar lângă lacul Alkali.

Bărbatul se numeşte Marius Jecu şi este originar din comuna Costache Negri, judeţul Galaţi. 

Italia. Tânăr român, găsit înecat într-un lac, după ce a fost dat dispărut

 

Căutările au început în jurul orei locale 16:00. Asociațiile de voluntari ale sistemului de protecție civilă au venit în sprijinul pompierilor și polițiștilor. La câteva ore după, a fost făcută trista descoperire. La fața locului au sosit magistratul de gardă și medicul legist. Ieri seară a sosit confirmarea că trupul neînsuflețit găsit în apă este tocmai cel al românului.

Autoritățile au început o anchetă pentru a înțelege de ce românul a ajuns în iaz și cauza morții.

Fratele bărbatului înecat, Valentin Jecu, a publicat pe o reţea de socializare o postare emoţionantă, prin care cere ajutorul comunităţii pentru cheltuielile de repatriere:

Familia sa e șocată: „Marius a fost atât de bun cu toată lumea“

 

”Clipe de coşmar pentru familia noastră după decesul fratelui meu la numai 35 de ani…. Tragedia asta ne-a cutremurat pe toţi cei care l-am cunoscut, atât nucleul familial, cât şi cunoştinţele lui care ştiu cine şi cât de bun a fost Marius cu toată lumea. Rog atât pe cei care l-aţi cunoscut pe Marius, cât şi pe cei ce ne cunosc şi înţeleg durerea prin care trecem şi vreţi să ne daţi o mână de ajutor să-l putem aduce în ţară, să contribuie atât cât poate fiecare pentru a strânge capitalul necesar repatrierii.

Valentin Jecu – IBAN- IT56Q0306921529100000013883;

Bratu Aurica – IBAN- RO69RNCB0705112038040001.

Orice sumă e binevenită şi vă mulţumesc din suflet în numele întregii familii pentru ajutorul acordat!”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel